Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena znásilněná v komatu: Vypukl masivní hon na zvrhlíka: Zaměstnance nahnali na testy DNA

Autor: shp - 
10. ledna 2019
15:42

Před více jak deseti lety se málem utopila. Od té doby leží ve vegetativním stavu v nemocnici v americké Arizoně. Nevnímá, nemluví, jen leží jednom z lůžek ve vegetativním stavu. Jaké bylo překvapení místního personálu, když tato nejmenovaná žena zničehonic přivedla na svět miminko. A nebyl to jednoduchý porod.

Z tohoto případu, který připomíná scénu z filmu Kill Bill, se zvedá žaludek. Seržant Tommy Thompson narození malého chlapečka, které bylo kvůli nečekanosti více než komplikované, potvrdil na tiskové konferenci.

Zdravotní stav matky i dítěte není dobrý, ale je stabilizovaný. Bezvládná žena během komplikovaného porodu málem zemřela. Dítě se narodilo 29. prosince v zdravotním zařízení Hacienda HealthCare. Jeho vedoucí Bill Timmons už kvůli skandálu odstoupil.

Dítě přišlo na svět přirozenou cestou, a byť je jeho stav vážný, bylo stabilizováno. „Věřím, že se na toto těhotenství přišlo až poté, co dítě přišlo na svět,“ prohlásil Thompson. Všichni mužští zaměstnanci zdravotnického zařízení nyní musí podstoupit testy DNA. Ty mají určit, zda se ohavného skutku nedopustil některý z nich.

Jde o bezmocnou oběť, která byla sexuálně napadena,“ prohlásil Thompson. Právník rodiny znásilněné ženy požádal o diskrétnost a soukromí. Případem se naplno zabývá policie. Její prioritou je nyní zjistit, kdo nebohou ženu, která se nemohla ani bránit, zneužil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání