Liberecké
Zelenenoviny.cz

Město Semily vybudovalo další část cyklostezky

10.1.2019 | Semily

V Semilech byla dokončena další část cyklostezky. Projekt s názvem "Z údolí Jizery do údolí Bobru II" navazuje na hotové úseky z roku 2012 a propojil tak cyklostezku na Ostrově s trasou u sídliště v Řekách.

 

 


Za finanční podpory Libereckého kraje pokračovaly v roce 2018 práce na projektu Greenway Jizera realizací krátkého spojovacího úseku cyklostezek u sídliště v Řekách a v lokalitě Ostrov.

Za finanční podpory Libereckého kraje pokračovaly v roce 2018 práce na projektu Greenway Jizera realizací krátkého spojovacího úseku cyklostezek u sídliště v Řekách a v lokalitě Ostrov. 

"Na podzim roku 2018 byla realizována rekonstrukce krátkého úseku místní komunikace v Archivní ulici v délce 95 metrů, která je součástí postupně realizované cyklostezky Greenway Jizera na území města," říká Ing. Daniel Mach, investiční technik odboru rozvoje a správy majetku města Semily. "V rámci rekonstrukce byla odstraněna konstrukce staré silnice, byly doplněny obrubníky, provedena stavba nové asfaltové komunikace a součástí stavby je i doplnění dvou sloupů veřejného osvětlení."

 

Redakčně upraveno

Zdroj: Semily

Více informací najdete v rubrikách:



    Reklama

    Co se dělá pro životní prostředí v Libereckém kraji:

    Reklama:

    .

    Reklama:
    Filtry na pitnou vodu

    Filtryvody.cz