Rychtářův malér: Soud o 600 tisíc! Za údajný sex s bezdomovci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtářův malér: Soud o 600 tisíc! Za údajný sex s bezdomovci...

Josef Rychtář se z líčení omluvil.
Josef Rychtář se z líčení omluvil. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Zhroutila se, musí docházet na terapie. Vše podle Dariny Nové (59) způsobil její exmanžel Josef Rychtář (59), když veřejně prohlašoval, že si do své vily tahá bezdomovce na sexuální orgie. Kromě omluvy vdovci po Ivetě Bartošové (†48) předložila účet na 600 tisíc, které vymáhá soudně. 

Domů si podle něj měla tahat pochybné existence a ve svém pokoji s nimi provozovat hlasité orgie. „Syn Honza mi občas říká, že u toho řve jako šílená. To je teda s podivem, protože to nikdy nedělala,“ prohlašoval Rychtář veřejně v červnu 2017.

A matka jeho dvou synů Josefa (33) a Jana (30) si to nenechala líbit a jeho údajné neomalené výpady začala řešit soudně. „Chtěl mi ublížit tím nejhorším způsobem. Úplně jsem se zhroutila. Po jeho veřejném zostuzení jsem měla naplněnou schránku kosočtverci, chodily mi zprávy, že jsem prostitutka, za kolik dávám. Lidi se na mě uculovali,“ vypověděla včera Darina před Okresním soudem pro Prahu-východ.

„Cítila jsem se, že mám vypálený cejch na čele a že jsem pro celou republiku nějaká bezcenná kurva,“ prohlásila Nová zlomeným hlasem. V jednu chvíli dokonce požádala soudkyni, aby si při vypovídání mohla sednout. „Chtěla jsem mu tím dát najevo, že jsou určité hranice, které se nepřekračují. Při stanovování částky jsme se řídili metodikou nejvyššího soudu. Jenom když si jdu pro léky, které jsou potřeba, tak se nedostanu pod tisíc korun. Další peníze mě stojí masáže a psychoterapie. To je jedna položka, druhá položka...“ vysvětlila Darina, proč žádá tak vysokou náhradu škody.
Rychtář se z hlavního líčení omluvil. Šanci hájit se dostane 14. února.

 Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
16. 1. 2019 • 11:02

Já teda opravdu nechápu proč ten "člověk" ještě nesedí. Při tolika žalobách... Co ty soudy dělají??? Ten by měl dostat aspoň pět let ať si užije.

DWEI
11. 1. 2019 • 22:02

Kéž by soud uznal Rychtářovu vinu - je to hulvát, násilník a už dávno měl být za katrem. Darině poničil zařízení domu, znehodnotil studnu..... o psychických újmách netřeba psát. Zažila si chudinka peklo a tomu hajzlíkovi zatím vše prošlo

nicnezpravda
11. 1. 2019 • 19:27

sám je bezdomovec

ivoadler
11. 1. 2019 • 17:36

Teď jsem se fakt vyděsil. Já myslel, že sex s bezdomovci měl Rychtář.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.