Společnost Stream TV představila na veletrhu CES 2019 27" PC monitor 8K „Lite" 3D bez brýlí

2. produkt v rámci nového partnerství se společností BOE, ideální pro hry.

Společnost Stream TV Networks, Inc. představila na veletrhu CES 2019 v Las Vegas svůj nový 27" PC Monitor 8K „Lite" 3D bez brýlí. Monitor 8K „Lite" s 16 miliony pixelů, který je krokem mezi monitorem 4K (s 8 miliony pixelů) a plným monitorem 8K (s 32 miliony pixelů), poskytuje při sledování nevídaný zážitek. Novou obrazovku si můžete prohlédnout v centrálním pavilonu Konferenčního centra v Las Vegas na stánku 10700.

Společnost Stream TV, přední světová společnost v oboru 3D technologie bez brýlí, spolupracuje se společností BOE Technology Group Co, Ltd. („BOE"), největším světovým výrobcem televizních panelů. Na tiskové konferenci v listopadu oznámily tyto společnosti své partnerství a představily první produkt, 65palcový televizor 8K „Lite". Nový 27" PC monitor je druhým produktem v rámci nového partnerství, další produkty jsou ve vývoji.

„Jsme mimořádně nadšeni z uvedení tohoto 27" LCD monitoru 8K Lite 3D bez brýlí," uvedl Mathu Rajan, generální ředitel společnosti Stream TV. „To, co 65" televizor dělá pro zábavu, 27" 3D monitor bez brýlí dělá pro hraní. Poskytuje zkušenost bezprecedentní kvality a hloubky. Vzhledem k tomu, že naše technologie umožňuje spotřebitelům prohlížet si veškerý stávající obsah v úžasném zobrazení 3D, neexistuje žádné čekání na vyhrazený obsah. Vzhledem k tomu, že nový obsah s vyšším rozlišením se stává dostupným z jakéhokoli zdroje, vylepšuje pouze úžasné 3D efekty, které spotřebitelé a hráči vidí na našich obrazovkách."

O SPOLEČNOSTI STREAM TV NETWORKS, INC:

Stream TV je technologická společnost se sídlem ve Filadelfii. Její průlomová technologie Ultra-D je jediným patentovaným 3D řešením bez brýlí, které nabízí jak ohromující vizuální zobrazení, tak konverzi obsahu z jakéhokoli zdroje 2D nebo 3D. www.Ultra-D.com

KONTAKT:

Shelli Greene, 1.214.392.1990, sgreene@streamtvnetworks.com

Klíčová slova USA-trh-obchod-elektronika-TV Networks, Inc.

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.