Sociální sítě
Nahoru

Pocta rychlosti v podání hodinek TAG Heuer

Slavný brazilský pilot Ayrton Senna si zamiloval hodinky značky TAG Heuer už v 80. letech minulého století. Muž, kterému se podařilo ve své formuli získat titul mistra světa hned třikrát, si našel oblibu v chronografu již neexistující linie S/el, tedy Sports Elegance, na jejíž proporce a křivky švýcarský producent navázal řadou Link. Jenže světem rychlosti jsou daleko více inspirovány dynamicky laděné modely Carrera, a tak není divu, že i další poklona mistrovi volantu doplní právě jejich řady.

Pro celý svět vznikne pouze 175 exemplářů, a to z matné černé keramiky doplněné tachymetrickou stupnicí vyvedenou v bílé barvě a červeným nápisem Senna. Jeho logo pak nechybí na pozici 9, kde se nachází jeden ze dvou sčítačů chronografu, jenž dotváří průhled na pulsující vlásek tourbillonu na pozici 6. Ten zajišťuje jedinečnou přesnost stvrzenou COSC certifikací. Jedná se navíc o tourbillon létající – nedisponuje tedy horním můstkem a majitel může obdivovat celou krásu horologického počinu.

U nás budou hodinky dostupné s cenovkou mírně pod hranicí půl milionu korun. Objednat je lze například v pražském hodinářství Koscom, které má největší nabídku hodinek této švýcarské avantgardy.

Více z rubriky Tourbillony

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.