Who Do You Trust? od Papa Roach vychází už za pár dní

Papa Roach - Olomouc 2018 | Foto: Michael Klemm, MonsterMusic

Papa Roach lze zařadit mezi skupiny, které mají snad neustále plné ruce práce. Od posledního alba Crooked Teeth neuplynuly ani dva roky a z jejich dílny vyjde brzy album nové, které po prvních zveřejněných singlech poukazuje na jistou změnu zvuku.

Crooked Teeth vyšlo teprve 19. května 2017, a i dle naší redakce se jednalo o vydařený kousek. Samozřejmě společně s deskou vyšlo i několik úspěšných singlů včetně videoklipů, ale toto album se ani ne po dvou letech poroučí.

Recenze: Papa Roach na Crooked Teeth kombinují nejlepší s nejlepším

Už 18. ledna 2019 přenechá své místo následovníkovi jménem Who Do You Trust?, z něhož jsme již dávno mohli slyšet singly Who Do You Trust?, Renegade Music, Not The Only One a nejnovější Elevate.

Elevate je oproti ostatním třem mnohem jemnější a poukazuje na to, že Papa Roach baví skládat hudbu i v popovějším duchu. Podle všeho bude tedy album místy dost odlehčené, ale najdou se na něm i tvrdé kousky, na než jsou fanoušci zvyklí. Jestli to bude přínosné, nebo nakonec zklamání, to uslyšíme už velmi brzy. Who Do You Trust? bude obsahovat celkem dvanáct skladeb.

Tracklist alba:

01. The Ending
02. Renegade Music
03. Not The Only One
04. Who Do You Trust?
05. Elevate
06. Come Around
07. Feel Like Home
08. Problems
09. Top Of The World
10. I Suffer Well
11. Maniac
12. Better Than Life


Napište komentář

Karolína Kaufmann
O Karolína Kaufmann 360 Článků
Hudba je život! I po těch letech se jí nevzdávám ani teď, kdy už je v dosavadním životě těžší si na ni udělat pořádně čas a věnovat se jí. Miluju punkrock, rock (na tom jsem vyrostla), určité odnože metalu, ale stejně tak mám občas chuť na vážnou hudbu nebo ska. Prošla jsem přes iPunk.cz, MonsterMusic.cz, musicserver.cz a nyní jsem zpátky v Monsteru, který mi je nebližší.