Hlavní obsah

Magnitogorsk - Minsk 4:3Bulířův gól pomohl Magnitogorsku prodloužit v KHL vítěznou sérii

Moskva
Aktualizováno

Útočník Michal Bulíř pošesté skóroval v Kontinentální hokejové lize a pomohl prodloužit vítěznou sérii Magnitogorsku na sedm zápasů. Svěřenci českého trenéra Josefa Jandače doma porazili Dinamo Minsk 4:3.

Foto: Sport.cz

Útočník Michal Bulíř přispěl jedním gólem k další výhře Magnitogorsku.

Článek

Třikrát se v utkání změnil vedoucí tým. Běloruský celek dal gól na 3:2 pouhých devět sekund před koncem druhé třetiny, kdy se prosadil Američan David Booth. Bulíř vyrovnal v 49. minutě tečí střely Romana Ljubimova, necelé dvě minuty před koncem pak zápas rozhodl gól finského útočníka Iira Pakarinena.

Bulíř přestoupil do Metallurgu v říjnu z Liberce. Šestý gól v KHL dal po dlouhé střelecké odmlce, předtím se naposledy trefil 24. listopadu.

Další český útočník Michal Řepík se podílel asistencí na výhře Viťazu Podolsk 3:1 nad bratislavským Slovanem, za který hrál do Vánoc. Hosté v Bratislavě vedli už ve 14. minutě 3:0, Řepík přihrál na vítězný druhý gól Alexandru Sjominovi.

Potřetí za sebou prohráli kazaňští obhájci Gagarinova poháru. Tým Ak Bars doma podlehl moskevskému Dynamu 2:3 a v posledních třech zápasech dal dohromady jen tři góly.

Kontinentální hokejová liga:
Novosibirsk - Čerepovec 4:5
Magnitogorsk - Dinamo Minsk 4:3 (za domácí Bulíř 1+0)
Ufa - HK Soči 5:4 v prodl.,
Nižnij Novgorod - Jekatěrinburg 3:2
CSKA Moskva - Čeljabinsk 6:0
Kazaň - Dynamo Moskva 2:3
Slovan Bratislava - Viťaz Podolsk 1:3 (za hosty Řepík 0+1).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články