Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tereza Kerndlová (32) provokuje snímky z dovolené: Moderátorka soutěže The Voice je zatraceně sexy!

Tereza Kerndlová (32) provokuje snímky z dovolené: Moderátorka soutěže The Voice je zatraceně sexy!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 52 fotografií
skvělé tělo
Zpěvačka a nově i moderátorka pěvecké soutěže The Voice Tereza Kerndlová (32) si užívá na dovolené na Kanárských ostrovech. Kromě relaxu na pláži se věnuje i sportu, aby se udržela v kondici. Není se čemu divit, Tereza se může pyšnit dokonalou postavou, o kterou by rozhodně nechtěla přijít. Na Instagramu se pochlubila několika snímky z dovolené, na kterých je až neuvěřitelně sexy!

Tereza Kerndlová ani po třicítce nestárne, ale stále roste do krásy. Jak jinak si vysvětlit, že teď vypadá líp než kdy dřív. Sexy zpěvačka si svůj vzhled moc dobře uvědomuje a své fanoušky zásobuje fotkami, z nichž především muži naprosto šílí. Tereza je totiž zatraceně žhavá a když ukázala zadeček ve sportovních legínách, strhla se doslova lavina komplimentů.

Dcera populárního zpěváka Vladimíra Kerndla, jehož talent nepochybně zdědila, se z dovolené pochlubila i svou novou úlohou. Tereza se pro letošní rok stane moderátorkou soutěže The Voice a je z toho naprosto nadšená. "Nevíte, jakou mám radost, že jsem součástí tak úžasnýho teamu a projektu, který se vrací. Je to radost, je to výzva, je to něco velkýho a bude to stát za to," sdělila rozradostněná zpěvačka svým fanouškům.

Aby nevyšla ze cviku, Tereza si na prosluněné pláži i zazpívala. Tahle kráska by se ale bez problému mohla živit i modelingem. S tak perfektním tělem by mohla z fleku opustit pódia a chodit po přehlídkových molech. Její fotografie z dovolené, které naleznete v naší galerii, dokazují, že Tereza Kerndlová je pořádná kočka, jejíž zadeček jí mohou ostatní dámy závidět.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy