Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Roadshow The Voice CS začíná právě dnes v Brně

12. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

the-voice-roadshow

Dnes začíná v brněnské Vaňkovce Road Show The Voice Česko Slovensko. O co jde? Ve speciálním boxu si zájemce bude moci zazpívat svoji oblíbenou píseň. Přitom bude natočen a diváci na webu http://thevoice.nova.cz/ pak rozhodnou, jak se vám to podařilo a vyberou postupujícího.

Ti nejlepší pak kromě nehynoucí internetové a tipuji, že i lehce televizní, slávy, získají i věcné ceny a vstupenky na The Voice. A ty úplně nejlepší se probojují do pražského finále, kde si budou moci zazpívat s jedním z koučů. To není špatná nabídka, ne? První šanci předvést svůj hlas, máte již dnes v Brně od 9 do 21 v OC Vaňkovka.

Program Road Show The Voice

12. 1. 2019 Brno OC Vaňkovka
19. 1. 2019 Hradec Králové OC Futurum
26. 1. 2019 Ostrava OC Avion Shopping park
9. 2. 2019 Praha OC Černý Most

Slovenské zastavení jsem nikde nenašel. Pokud o nějakých víte, určitě nám napište do komentářů.

the-voice-roadshow

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Tomáš
Reagovat

Je pravda že se to má začít vysílat v sobotu 9. února? Prý někde v televizi běžela upoutávka kde to říkali, já ji teda neviděl ale někdo mi to řekl tak mě zajímá jestli už je to vážně potvrzené?

2
ales winner The Voice
Reagovat

Tomášku jako to vážně se mi nezdá proč v sobotu ale tak vše je možný

3
Adam
Reagovat

V sobotu na Nově, v neděli na Markíze.

4
Ludvik
Reagovat

@ales winner The Voice: Sobota je pro Novu lepší volbou vzhledem k tomu že tyhle soutěže v ČR už sledují jen převážně děti základních škol a protože v neděli nemusejí do školy vstávat, tak je sobota ideální.

5
ales winner The Voice
Reagovat

Ludvík až na to že sledovanost v sobotu bude propadáková max do 400 tisíc kdyby to dali na neděli měli by minimálně 600-700 tisíc lnu škoda pro novu

6
ales winner The Voice
Reagovat

mě žádní rozmazlení fracci nezajímají

7
Tomáš
Reagovat

Já si taky myslím že vyšší sledovanost by byla v neděli protože jsou většinou všichni doma a o sobotách je naopak pořád někde nějaká společenská akce, oni už i ti malí fracci dnes shánějí venku až do noci takže pochybuju že by kvůli The Voice nešli pařit s kamarády. :-D A ani si nemyslím že by zrovna dospívající mládež byla tou hlavní cílovkou u The Voice. Jak sem nechápal loni nasazení Superstar ze začátku v sobotu, tak teď to nebudu chápat ani u Voice.

8
tomasSk
Reagovat

@ales winner The Voice: v sobotu prepadaková? Veď v sobotu išla aj SuperStar a tam mala aj viac ako 650 tisíc.

9
Christine
Reagovat

Ahoj, mám takový dotaz. Kolik bylo ve všech v Česku vysílaných SuperStar dohromady finalistů ( myšleno jako sečteno ze všech řad dohromady ). Dokázal by je někdo spočítat?

10
Petr
Reagovat

Off topic ale Co rikate na novy song od Karmen Pal Balaz?

11
Petr
Reagovat

@Christine: wikipedie

12
Christine
Reagovat

@Petr: Kdyby to bylo na wikipedii, tak s tím neotravuju tady.

13
Petr
Reagovat

@Christine: je to na wikipedii, vsechno i Cesko hleda superstar i cz sk

15
Ejdam
Reagovat

http://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/velke-odhaleni-the-voice-ma-dalsi-dva-moderatory-kdo-to-je.html
Na konci článku Nova píše: „Pořad The Voice Zone mohou diváci sledovat každou neděli večer po skončení televizního dílu na webu novaplus.cz.“ Takže nakonec asi neděle?

16
Lucas
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, někde mi ta Sharlota fakt přijde, že vypadá na 40.

17
Tomáš
Reagovat

Když už to chtějí nějak inovovat tak kdyby raději dali víc živáků, to bych uvítal daleko raději než nějakou zákulisní show navíc. A taky méně produkčních čachrů a manipulací. No uvidíme ale stejně si od toho nic moc neslibuju protože na zklamání jsou Nova s Markízou mistři. Už sem asi docela zahořklý ale tak dám tomu šanci, tím se nic nezkazí. Každopádně ale hlavní moderátorská dvojka Kerndlová a Čírová mi už na první pohled připadá vážně dost slabá.

18
ales winner The Voice
Reagovat

Víš co je Tomášku nejhorší že tvé názory jsou tentokrát pravdivé a k věci i mě Moderátrky příjdou slabé ale třeba překvapí a ta Sharlota no nevím no příjde mi dosti vulgární ale i já sem zvědavej až to vypukne přál bych si vítězku zo Slovenska jo a abych nezapomněl ten singl od Karmen je super

19
Patrik
Reagovat

@ales winner The Voice: Ten nový singl od Karmen je teda nic moc nenadchne a neurazí 3/10

20
ales winner The Voice
Reagovat

Patrik no a je to už zase tady čekal jsem upřímně kdy se zase začnete do Karmen všichni pouštět a ono se to opět stalo asi jí závidíte že neupadla v zapomnění ona nepotřebuje protekci jako Růžová hlava

21
Jai Kudo
Reagovat

Taky mě zajímal ten singl Karmen a je to podle očekávání celkem příjemný, průměrný song. Oproti Patrikovi bych přidal na 4/10. A to z důvodu příjemného a zajímavého hlasu Karmen. A navíc v tom klipu i výborně vypadá…. :-D
Ohledně Voice – Kerndlová s Čírovou mě spolehlivě odradí od sledování… :-D

22
tomasSk
Reagovat
Přidat komentář