Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tamara Klusová (30) zuří z Výměny manželek: Bitím dětí vařečkou se nic nevyřeší!

Tamara Klusová (30) zuří z Výměny manželek: Bitím dětí vařečkou se nic nevyřeší!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 21 fotografií
zloba
Tamara Klusová (30) je do povědomí veřejnosti zapsaná především jako matka na plný úvazek. S manželem Tomášem Klusem (32) se k výchově dětí staví po svém a pokud něco rozhodně neuznává, ba dokonce přímo odsuzuje, jsou to fyzické tresty. Proto ji nenechal chladnou středeční díl Výměny manželek a na svém Instagramu se k jeho průběhu vyjádřila.

Tamara Klusová, pro kterou její děti znamenají vše, se u posledního dílu Výměny manželek rozčílila a rozesmutnila. Pozastavila se nad momentem, kdy chtěl špatně naladěný Marian (31) nařezat nevlastnímu synovi vařečkou. Tamara fyzické tresty neuznává a je moc ráda, že náhradní manželka Petra (43) Marianovi v bití dětí zabránila.

Své pocity sdílela s fanoušky na Instagramu. "Včera večer jsem shlédla pořad Výměna manželek a bylo mi z něj moc úzko. Byla tam scéna, kdy chtěl tatínek nařezat svému synovi vařečkou. Naštěstí ho vyměněná maminka (mimochodem úžasná paní) zastavila a dala mu zpětnou vazbu," napsala Tamara, kterou potěšilo, že Petra Marianovo řádění zarazila.

Tamara tvrdí, že děti nelze rozdělovat na hodné a zlobivé. Navíc sama své děti prý nikdy neuhodila, stejně tak její manžel Tomáš. "Často se mě ptáte na to, zda jsme někdy uhodili naše děti. Nikdy. A troufám si tvrdit, že je nikdy ani neuhodíme. Nevěřím na hodné a zlobivé děti. Věřím na spokojené a nespokojené. A když jsou nespokojené, radši než fackami se zabýváme tím, co je té nespokojenosti spouštěčem," popsala Tamara styl výchovy, jaký s Tomášem Klusem uznávají a praktikují.

Na závěr se Tamara svých fanoušků zeptala, jaký názor mají na fyzické tresty. Jedna z komentujících se neváhala do Tamary pustit. "Kolik je vašim dětem? Nejstaršímu 5? Kdo by fyzicky trestal pětiletou holčičku? Uvidíte za pár let, až budou všechny ve škole," napsala žena, která tvrdí, že Tamara nemá právo mluvit o výchově, pokud vychovává ještě tak malé děti. Myslí si, že Tamaře jednoho dne ujedou nervy a svému dítěti dá přes zadek. Tamara se však nedala, ještě jednou a důrazněji připomněla, že své děti nikdy bít nebude.

Celé znění textu, který rozhořčená Tamara napsala na svůj Instagram, najdete v galerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy