Kousek od Mostu vzniká nové dálniční oddělení. S jeho policisty se setkáte i na silnici k Trianglu
Policisté mají na dálničním oddělení v Řehlovicích tyto nové superby. Ilustrační foto
Most

Postoloprty – Na dálnici D7 v Ústeckém kraji letos vyjedou policisté z nového dálničního oddělení. Počítat s nimi ale musíte i na silnici I/27 mezi Mostem a Žatcem.

Vybudování dálničního oddělení si dali policisté v Ústeckém kraji letos mezi hlavní úkoly. „Základní prioritou všech útvarů služby dopravní policie KŘP Ústeckého kraje na rok 2019 je udržení bezpečnosti silničního provozu v teritoriu a zajištění obslužnosti dálnice D7 novým dálničním oddělením,“ uvádí krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Nové dálniční oddělení na D7 má sloužit pro potřeby obsluhy dálnice od Postoloprt ke Křimovu na teritoriu Ústeckého kraje.

1201dalniced7

Nový úsek dálnice D7 u Postoloprt. Foto: Michal Hrdlička

„Nyní je v realizační fázi příprava oddělení, máme pronajatý prostor v Postoloprtech,“ přiblížil vedoucí odboru služby dopravní policie Jiří Ušák. Plné zprovoznění oddělení se nyní odhaduje za půl roku. „Chceme tímto oddělením pokrýt i silnici I/27 ve vztahu k průmyslové zóně Triangle,“ dodal Jiří Ušák.

V Ústeckém kraji již jedno dálniční oddělení je, sídlí u D8 v Řehlovicích. Dálnice patří podle vyjádření šéfa dopravních policistů mezi nejbezpečnější typy komunikací. Vloni na dálnici v Ústeckém kraji zemřel jeden člověk z celkových 37 mrtvých při dopravních nehodách.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru