Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nepřinesla dřevo, stálo ji to život: Maminku dvou dětí Máriu (†29) umučila vlastní rodina

Nepřinesla dřevo, stálo ji to život: Maminku dvou dětí Máriu (†29) umučila vlastní rodina
Zdroj: Policie SR
+ Další 2 fotografie
brutální vražda
Otřesný případ, který se odehrál na Nový rok, vyšetřují policisté ve slovenské obci Rimavská Sobota. Sestra a švagrová poslaly devětadvacetiletou maminku do lesa pro dříví. Když se vrátila s prázdnou, nastal skutečný teror.

Mladá maminka Mária byla obětí hrůzného činu. Její sestra a švagrová ji poslaly do lesa na dříví, když přišla s prázdnou, ovládla je agrese. Mladou matku dvou dětí nejdříve začala surově mlátit jedna z nich, následně se přidala i druhá. Mlácení jim však bylo málo a tak ženu svlékly, vytáhly ven a přivázaly k dřevěnému sloupu, kde ji nechaly dvě hodiny mrznout. Mária nakonec brutální útok nepřežila.

Podle informací serveru tvnoviny.sk Máriu obě ženy po několika hodinách odvázaly a přenesly do příbytku, kde ji položily na postel. Mária nejedla, nepila a na posteli ležela až do třetího ledna. Toho dne přišli na návštěvu příbuzní, kteří pachatelky donutili přivolat lékařskou pomoc

Mária byla převezena do nemocnice, kde její sestra a švagrová lhaly o tom, co se jí stalo. Lékař však ihned zjistil, že její zranění byly způsobeny cizím zaviněním. Zmlácená žena po dvou dnech v nemocnici 5. ledna zemřela.

Sinda (24) a Olga (34) byly obviněny ze zločinu omezování na osobní svobodě v souvislosti se zločinem vraždy Hrozí jim odnětí svobody na 9-12 let.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy