Dozvuky ze silvestrovských oslav? V Příbrami vítají zimní přípravu zpěvem

Dozvuky ze silvestrovských oslav? V Příbrami vítají zimní přípravu zpěvem
OBSAHUJE VIDEO

Čeští „The Offsprings“ plánují útok na stadiony z Fortuna ligy. Vedeni Romanem Květem chystají turné s názvem „záchranářská mise“. Úvodní kousek „Why Don't You Get a Job?“ by měl stát za magickou proměnou k lepším výsledkům.

Jakmile si člověk jednou čuchne k chvilce odpočinku, jen těžko se mu vrací do plné herní zátěže. Tentýž „problém“ zažívají i hráči Příbrami, kteří ihned na úvod přípravy dostali tvrdou facku od Hradce Králové (1:2 - utkání z 9. ledna).

Když tedy nastal čas vrátit se zpátky do formy, která během vánočních svátků značně polevila, bylo potřeba ztracenou kondici dohnat v tělocvičně. O to se borci v čele s jednadvacetiletým záložníkem Romanem Květem, jenž ve videu znázornil frontmana kapely, pokusili.

Jak se říká, že s hudbou jde všechno snáz, totéž se potvrdilo i v našem případě. Akorát že klasické hudební nástroje nebyly k dispozici, a tak se muselo improvizovat.

Jediný, komu nebylo do zpěvu, byl Josef Csaplár, který kondiční přípravu jenom podpořil, avšak z výkonu v posledním utkání spokojený nebyl. „Jsem zklamaný a naštvaný, utkání nemůžu v žádném z úhlů pohledu hodnotit kladně. Toto není cesta, kterou se chceme vydat. Musíme se zlepšit ve všem, v přístupu i kvalitě. Nějací hráči ještě nebyli k dispozici, příští utkání již budou. Zápas musí být z naší strany naprosto odlišný,“ citovaly klubové stránky slova svého trenéra.

Příbram bude mít šanci vše napravit již dnes. Od 13. hodin se v rámci Tipsport ligy utká s Vlašimí.

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1.FK Příbram (@1.fkpribram),