Velká swingová show míří do Teplic. Těšte se na energický big band
Energický big band míříí do Teplic. Zdroj Kateřina Šulcová
Co se chystá

Teplice - Začátek nového roku zahájil swingový big band Original Vintage Orchestra hned dvěma koncerty v Praze. Rovnou z pražské Lávky se muzikanti přemístili do nahrávacího studia, kde točí desku s názvem We Are The Swing Champions. Hudebníci ovšem nezapomínají ani na své regionální fanoušky. V Krušnohorském divadle v Teplicích zahájí band sezónu úžasným hudebním počinem již v pondělí 14. ledna od 19. hodin.

Original Vintage Orchestra s pěveckým triem Hot Sisters dostanou do varu hudební nadšence všech věkových kategorií. Big band, který v Česku patří mezi swingovou špičku nadchne nejen milovníky swingové muziky.

Každé vystoupení bandu je jedna velká show, která diváka naplní úžasnou energií. Devatenáct skvělých muzikantů hraje nejenom nestárnoucí populární hudbu z let 1920 až 1940, ale také swingové covery současných moderních skladeb s nápaditými aranžmá Petra Kroutila.

V Teplicích se chystá kapela představit průřez jejich tvorbou. Návštěvníci se mohou těšit na covery písní od světových hvězd jako je Amy Winehouse, Michael Jackson, Justin Timberlake, Bruno Mars nebo Christina Aquilera.

Nově do svého repertoáru kapela zařadila píseň Mexiko od Tří sester, Známka punku od kapely Visací zámek, nechybí ani píseň kapely Chinaski s názvem Každý ráno či autorská píseň kapelníka Petra Kroutila, kterou pojmenoval Swing punková hymna. Zlatým hřebem večera je duet, jenž nazpíval společně s Petrem Kroutilem Chuck Wansley z Los Angeles.

Vstupenky na koncert ORIGINAL VINTAGE ORCHESTRA s pěveckým triem HOT SISTERS lze zakoupit zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru