Moje šťastná hvězda

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský: Mají tichou domácnost

Prozradil jejich rodinný přítel něco, co neměl? Nedávno se totiž začalo spekulovat o tom, že se Lenka Vlasáková (46) a Jan Dolanský (40) rozešli! Herec byl údajně na začátku nového roku v nočních hodinách spatřen po boku tajemné brunetky!

Vstoupil mezi ně někdo třetí?

Minulý rok se celý český mediální svět přel o to, zdali už se konečně vzali, či nikoliv, nyní však údajně vyplouvá na povrch celá pravda o jejich vztahu.

Prý už dlouhé měsíce vedou tichou domácnost. Kolegové si údajně myslí, že se nevzali nikoliv z toho důvodu, že na svatbu nemají čas, ale proto, že o ni ani jeden nestojí. Pár tvoří už šestnáct let a nebylo by proto divu, kdyby si procházeli krizí.

Po šestnácti letech zažívají první velkou krizi

Těch už údajně dvojice pár zažila, ale nikdy nebyla vážná tak jako nyní. Nemají na sebe vůbec čas a když už si přeci jen nějakou tu dovolenou udělají, společnost jim dělají jejich čtyři děti. Zmizelo úplně jejich soukromí a ani nemají vůbec prostor na to, aby svůj vztah nějak utužili.

Bude pro ně tento rok poslední společný? Dolanský ke všemu na otázky týkající se záhadné ženy údajně vůbec nereaguje. Necháme se překvapit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden