Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

VELKÁ GALERIE: Miliardářská dcerunka Eva Rezešová prodává zlatou vilu i kůži z tygra

Eva Rezešová a její vila.
Zdroj: Instagram, Remax Eden
+ Dalších 20 fotografií
zabila 4 lidi
Sledujete osudy slovenského klanu Rezešovců? Nejvíce se "proslavila" Eva Rezešová Varholíková (41). Ta byla v hledáčků novinářů, když při nehodě, kterou způsobila, zabila 4 lidi. Rezešová si odseděla 6 let. Je jednou z dědiček luxusní vily, která je nyní na prodej. Podívejte se, v jakém luxusu Eva a její rodina žily.

Podívejte se, v jakém luxusu žil magnát Alexander Rezeš (†54) a jeho rodina. Nejvíce se mediálně "proslavila" Eva Rezešová Varholíková (41). Ta při nehodě v Maďarsku usmrtila čtyři lidi a odseděla si 6 let.

Eva Rezešová Varholíková je jednou z dědiček luxusní vily, která stojí v Košicích. Makléři oslovení portálem Čas.sk odhadují, že cena vily je kolem milionu euro, což je více než 25 000 000 korun. V rezidenci najdete koberec na míru od Gianniho Versaceho, tuny mramoru, kachle vykládané zlatem a nebo také tygří kůži v koupelně. Prostě přepych, který se jen tak nevidí.

"Strop má benátský štuk, který odráží světlo a vytváří dojem, že se v něm prolínají barevné odstíny, čímž dotváří velkolepé architektonické detaily interiéru," stojí na stránkách realitní společnosti, která vilu nabízí.

Rozloha vily, která má dvě podlaží, je 820 m². Velikost pozemku je 1 580 m², k vile patří bazénové centrum o rozloze 149 m². Detailní pohled do vily najdete v naší fotogalerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy