Huawei uspořádá tiskovou konferenci na MWC v Barceloně. Co chystá?

Sotva skončil jeden technologický veletrh CES 2019 v americkém Las Vegas, odborný svět už se připravuje na další akci – ryze mobilní veletrh MWC 2019, který i letos hostí katalánská metropole Barcelona. Chybět zde nebude kromě Applu žádný z významných hráčů telekomunikačního byznysu. Světová dvojka Huawei už oznámila termín konání tiskové konference v rámci veletrhu.

Novinky ve Španělsku představí v neděli 24. února 2019 přímo generální ředitel spotřebitelské divize Huawei Richard Yu. O jaké produkty půjde, není v tuto chvíli jasné – firma pouze obecně láká na „poslední inovace a nejnovější technologie, které Huawei uvede na trh“. Evropské premiéry se téměř s jistotou dočká na CES představený nový ultrabook Huawei Matebook 13.

Co se týče přímo mobilních novinek, můžeme jen spekulovat. Uvedení očekávané vlajkové řady Huawei P30 je méně pravděpodobné, protože i loni si Huawei pro premiéru P20 zvolil samostatnou akci, na druhou stranu Samsung už bude mít tou dobou venku řadu Galaxy S10 a Huawei jistě nebude chtít dlouho otálet. Nejpravděpodobněji se nám jeví uvedení nějakého smartphonu střední třídy, tabletů, případně nového příslušenství. 

Váš názor Další článek: Tak se přece dočkáme! Apple zahájil výrobu bezdrátové nabíječky AirPower

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , Uvedení, Huawei Richard Yu, Katalánská metropole, Vlajková řada, Nejnovější technologie, Las Vegas, Druhá strana, Světová dvojka, Spotřebitel, Samostatná akce, Jev, Generální ředitel, Evropská premiéra, Huawei Matebook, Veletrh, Bar