Žena šla do nemocnice na potrat. Lékaři jí ze života udělali peklo!

těhotenství

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. ledna 2019 11:58

Rozhodnutí jít na potrat, je pro každou ženu velice těžké. Jenže nad tím, co v nemocnici udělali Britce Nicky Windsorové, zůstává rozum stát. Nejprve jí zakázali dítě pochovat, a potom jí poslali šokující dopis.

Důvody, proč se žena rozhodne přerušit těhotenství, jsou různé. Nicky ten svůj prozradit nechtěla a s těžkým srdcem na interupci šla. Aby alespoň částečně svou bolest utišila, chtěla plod dítěte důstojně pohřbít, píše britský Daily Mail.

Jenže to jí nemocnice nedovolila a dítě pochovala do masového hrobu. To ale nebylo všechno. Když si v nemocnici uvědomili, jak moc ženě ublížili, pokusili se jí všechno vynahradit. Dosáhli ale pravého opaku a Nicky má od té doby noční můry.

Nenapadlo je totiž nic lepšího, než poslat ženě omluvnou zásilku. "Nevěřila jsem vlastním očím," řekla zděšená Nicky. V obálce z nemocnice byla karta s vyjádřením lítosti nad situací a také fotky jejího dítěte z ultrazvuku.

"Nicky, doufáme, že tohle vám přinese pokoj," stálo na kartě. "Cítila jsem, jako bych prošla tou ztrátou znovu," postěžovala si zoufalá žena. I když se jí ředitel nemocnice ihned za tento přešlap omluvil, bolest, kterou tím Nicky způsobil, to nezmírní.

Témata: Lidé ženy těhotenství