Dnes Pátek - oblacno 2°C
Zítra Sobota - skorojasno 6°C
Pátek 26. 4. 2024
Svátek má Oto
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.

Nehoda na Radotínském mostě, řidič auta na místě zemřel

Dnes před jedenáctou hodinou došlo na Radotínském mostě ve směru na D5 k dopravní nehodě nákladního a osobního auta. Řidič jednoho z havarovaných aut srážku nepřežil.  

Dvě jednotky pražských hasičů zasahovaly na Radotínském mostě na D0 ve směru na D5 u nehody nákladního a osobního vozidla. Jeden zraněný utrpěl poranění neslučitelná se životem a na místě zemřel, druhého po vyproštění od hasičů záchranáři ošetřili.


Na Kolčavku se slétnou čarodějnice

Dnes v 19:33

Na louce u pivovaru Kilián se v úterý 30. dubna sejdou čarodějnice a čarodějové. Od 15 hodin jsou pro ně připraveny sladké odměny, soutěže a workshopy.

PVK: Přehled plánovaných výluk vody na 18. týden

Dnes v 15:19

Pražské vodovody a kanalizace zveřejnily plánované výluky v dodávkách pitné vody příští týden. Výluky jsou z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Anglo-American University láká na Spring Music Festival

Dnes ve 13:29

Neděle 28. dubna bude na pražské Anglo-American University (AAU) patřit hudbě. Studenti tu pořádají další ročník dne plného hudby a tance pod názvem Spring Music Festival. Program se uskuteční přímo na nádvoří Thurn-Taxisova paláce, kde AAU sídlí, a také v místním podniku Café...

Malostranské čarodějnice 2024

Dnes v 11:58

Malostranské čarodějnice se konají v úterý 30. dubna od 19 hodin u připravované hranice na Kampě. Program pro děti v parku Kampa začíná ve 14:30.

Májová procházka Vinohradským hřbitovem

Dnes v 10:57

Komentované procházky hřbitovy přinášejí historické příběhy, zajímavé detaily a pohledy na architekturu a umělecká díla, která jim dodávají jedinečný charakter.

Radnice Prahy 10 otevře v neděli ověřovací kancelář

Dnes v 08:54

Nejzazší lhůta pro podání žádosti o zápis do seznamu voličů pro volby do Evropského parlamentu pro občany jiných členských států Evropské unie, kteří mají právo volit a nejsou vedeni v dodatku stálého seznamu voličů podle zvláštního právního předpisu, připadá na 40. den přede dnem voleb, tj. na...

Jarní břevnovské trhy s pálením čarodějnic 2024

Dnes v 08:30

V úterý 30. dubna se od 14 hodin uskuteční u Břevnovského kláštera v Praze 6 Jarní břevnovské trhy s pálením čarodějnic. Pro návštěvníky je připraveno 25 stánků řemeslníků a farmářů.

Praha 10 hledá členy okrskových komisí pro volby do Evropského parlamentu

Dnes v 08:24

Úřad městské části Praha 10 nabízí možnost jednorázového výdělku při volbách do Evropského parlamentu, konaných ve dnech 7. a 8. června. Školení k volbám bude trvat zhruba 2 hodiny (zúčastní se ho pouze vylosovaný předseda a místopředseda komise, termín konec května – bude...

Běh cestou necestou 13 km Prahou 13

Dnes v 06:58

Běh se koná v neděli 12. května odpoledne závod se koná v Centrálním parku Stodůlky a v Přírodním parku Prokopské údolí. Trasy vedou po zpevněných i nezpevněných cestách, po loukách a pěšinách, asfaltové silnici – prostě cestou necestou.

Do projektu Záhonky pro školky letos vstoupily další děti

Dnes v 06:43

Letos pokračuje úspěšný projekt Záhonky pro školky, jehož prostřednictvím Praha 4 v rámci ekologické výchovy a místní Agendy 21 poskytuje svým mateřským školám, které o program projeví zájem, už čtyři roky vyvýšené záhonky pro pěstování zeleniny, bylinek nebo třeba okrasných...

Praha 6: Trhy v sobotu na Kulaťáku

Dnes v 06:16

V sobotu na Kulaťáku má být příjemné počasí a nakoupíte zeleninu, ovoce a letos poprvé se představí Jamboz – zelenina z rodinné farmy.

Senior utonul v řepském bazénu

Včera ve 23:20

Zhruba sedmdesátiletého plavce vytáhli ve čtvrtek odpoledne plavčíci z bazénu v Řepích, protože se topil. Ani skoro hodinové oživování muže nevedlo k záchraně jeho života. Přesnou příčinu úmrtí určí pitva zemřelého. 

Vysočanská Véčka zvou seniory do pivovaru

Včera v 15:20

Komentovaná prohlídka 30. dubna s majitelem minipivovaru Beznoska. Minipivovar sídlí v bývalé školní budově na Proseku a od roku 2013 vaří svoje pivo. Výčep zdobí varna a z restaurace můžete sledovat prosklený ležácký sklep.

Swap: Pokojové rostliny

Včera ve 12:15

Zastavte se ve čtvrtek 2. května vyměnit, zbavit se přebytků nebo naopak získat nové plevele pro potěchu oka. Přijďte sdílet s ostatními svoje pěstitelské úspěchy a zaručené triky při pěstování pokojovek

Praha 1: Začala pétanque sezóna

Včera v 11:48

V parku Lannova proběhl tradiční zahajovací turnaj Pétanque, kterého se zúčastnili tři desítky seniorských sportovců. Do oblíbeného turnaje jednotlivců se zapojili milovníci tohoto sportu z celé Prahy.

Další krátké zprávy
Nahoru