gbox_leden



Soutěž o týdenní expedici po španělských šotolinách

V rámci spolupráce s motoškolou Přijďte se projet jsme pro vás připravili exkluzivní soutěž o celotýdenní expedici po nádherných španělských šotolinách.

Kapitoly článku

Pojeďte se s námi v zimě ohřát do Španělska. Čekají vás zážitky v nádherné přírodě na  motocyklech BMW, případně můžete vyzkoušet závodní endura TM Racing nebo trialku GAS GAS. Můžete si kdykoliv vyměnit motocykl s instruktorem, a proto každý terén můžete jet na Vámi vybraném motocyklu. Zaručujeme vám naprostou exkluzivitu, o tři účastníky se stará vždy minimálně dvojice instruktorů. Nikdo se tak nemusí bát, že by zdržoval ostatní nebo byl naopak zdržován. Expedici si užije jak ostřílený endurák, tak i naprostý začátečník, který např. v terénu ani nikdy nebyl.

V krásném prostředí historického městečka Plasencia na vás bude čekat pět zbrusu nových motocyklů BMW a tři nová lehká endura TM. Konkrétně si budete moct zajezdit na BMW R 1250 GS, třech variantách F 850 GS, F 750 GS, TM Racing 250 Fi TS 4T, 300 Fi TS 4T a 450 Fi TS 4T. V případě zájmu je možné vyzkoušet i trialový speciál GAS GAS TXT 300.

Každý den si můžete vyzkoušet jiný motocykl. Můžete rovněž říct, na jakém motocyklu by měli jet instruktoři a kdykoliv si s nimi motocykl vyměnit. Ubytování je zajištěno v krásném místě.

Průběh dne

Po probuzení do prosluněného rána nastartujeme mašiny a začneme kypřit rudou hlínu. Navštívíme rozlehlé dobytčí ohrady, vystoupáme i do 1.600 m.n.m. v pohoří Sierra de Gata, probrázdíme úžasné nekončící šotolinové cesty ve stínu borovicových lesů nebo vyjedeme pořádný krpál po kamenitých stezkách. V průběhu dne se vždy v místní malebné vesničce zastavíme na kafe, případně ochutnáme místní jídlo. Více informací naleznete na stránkách.

Soutěž pro čtenáře webu Motorkáři.cz

V ceně pro výherce na motorkářích je letenka z Prahy do Madridu, doprava z Madridu do místa ubytování v Plasencii, ubytování ve dvoulůžkovém pokoji (v případě zájmu o ubytování v samostatném pokoji příplatek 25 EUR/noc) s polopenzí, zapůjčení motocyklů, služby instruktorů. Vše v celkové výši přes 63.000 Kč.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jaké Španělské provincii se nachází ubytování?
    • Cáceres
    • Salamanca
    • Toledo
  • Kterými motocykly disponuje autoškola Přijďte se projet?
    • BMW, TM, Gas Gas
    • BMW, KTM, Gas Gas
    • KTM, TM, Gas Gas

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček (Odebírat články autora) - Výška redaktora: 183 cm

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Související firma
  • PRIJDTESEPROJET

    Jsme netradiční motoškola, která jde svojí vlastní cestou. Jsme parta kamarádů, kteří se baví svojí prací. Přijďte se také projet, pobavit a zábavnou formou zlepšit své jezdecké umění. - vyzkoušejte motocykly značka BMW, TM a GAS GAS včele s 1250GS. - nabízíme program pro celou rodinu, vět...



TOPlist