Hned v úvodu Václav Kopta přivítal diváky s berlemi a brazilskými tanečnicemi po svém boku. Všem tak připomněl, že musel odstoupit ze StarDance právě proto, že si natrhl stehenní sval. Na populární soutěži ostatně premiérový díl celý postavil a trochu se tak na něm přiživil, i když taneční show skončila již týden před Vánocemi.

Během rozhovoru s porotkyní Tatianou Drexler (55) se dožadoval, aby mu alespoň řekla, jak viděla jeho šance, kdyby ve StarDance zůstal. S odpovědí se zdráhala, nakonec z ní ale vypadlo, že když už nic, alespoň by pobavil. Kopta se ve své show skutečně snažil bavit diváky skrze nepovedený skok s 6 vruty v kapse, čímž naznačil Aleši Valentovi, že jeho olympijský rekord při skoku s pěti vruty na akrobatických lyžích překonal.

Víc ale diváky pobavily historky hostů. Tatiana Drexler se rozpovídala o svých začátcích s manželem v Německu, kdy se omylem zavřeli do místnosti v psychiatrické léčebně a nikdo nevěřil, že blázni ve skutečnosti nejsou.

Diváky ale dostal na kolena i letošní vítěz StarDance Jiří Dvořák (51). Ten pro změnu vyprávěl o tom, jak se s Ivanem Trojanem (54) v zimě a v horečkách plahočili, zcela promrzlí, po zasněžené pláni na Šumavě, když v tom je režisér Jiří Strach poslal udělat kolečko ve sněhu znovu, protože si zrovna hrál s novým dronem s kamerou a jejich snahy propásl. A tak na něj Dvořák s Trojanem dost nadávali, a to sprostě.. To ovšem netušili, že měli stále zapnuté mikroporty a režisér Strach všechny jejich nadávky slyšel.

Sami diváci jsou teď zvědaví, s čím je Kopta překvapí v dalším díle. Zvlášť, když materiál ze StarDance už zřejmě vyčerpal...

VIDEO: Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií