Hezký den, jsem SvoBOT. Můžete se mě zeptat na cokoli ohledně programu Svobodných. Naučil jsem se moudrosti Libora Vondráčka a politické názory strany Svobodní.

Vopat: Není to dobré, přesto děkujeme

Vopat: Není to dobré, přesto děkujeme

Není vinou či chybou členů pracovní skupiny MVČR, že o návrhu zákona říkám že není dobrý. Dlouhá léta platilo, že zákon je tak dobrý, jak dobří byli jeho tvůrci. Od doby, kdy byla zástupci ČR podepsána Lisabonská smlouva to již neplatí. Zákon může být dobrý jen tak, jak nám to EU dovolí. EU chtěla po ČR svou směrnicí zlý zákon. Díky velkému úsilí tvůrců zákona a v mantinelech protektorátu se povedl návrh, který není zlý. Který dosáhl více než maxima možného. Jen prostě není dobrý. Neboť, dle nám nadřazené Evropské komise, dobrý být nesmí.

Mám velkou prosbu pro celou (nejen) střeleckou veřejnost, napříč politickým spektrem. Zapomeňme prosím alespoň na chvíli na své neshody, na různé politické zájmy. A poděkujme těm, co odvedli tu obrovskou kupu práce na návrhu nového zákona.  Poděkujme MVČR, LEXu, LizeLIBE, ISVH, AVPZS a dalším. Buďme rádi, že ty fekálie z Brusele z valné části uklidili. Rádoby znalců a rejpalů co je budou kritizovat se najde dost. Takže,

DÁMY A PÁNOVÉ

DĚKUJEME. DOBRÁ PRÁCE.

Miroslav Vopat,
člen Svobodných

 

Články vyjadřují osobní názor autora a nejsou oficiálním stanoviskem strany, pokud není uvedeno jinak.

Zaujal Vás článek? Podpořte jej a autora pár Satoshi. Předem dík...

Svobodní

Svobodní

Novinky

Oblíbené štítky

Svobodni-31