Lidé si střílí z obřích ledvinek BMW, prý už jsou moc obří

                   

Ledvinky jsou typickým poznávacím znamením „bavoráků“, ty poslední se ale ukázaly jako zbytečně velké. Ke stejnému závěru ostatně dospěla i široká veřejnost.

i

Když BMW poprvé zvětšilo ledvinky u mohutných SUV, nejednalo se o nic špatného, v mnoha případech to naopak s celou karoserií hezky ladilo. Nedávné snímky BMW 7. řady po faceliftu ale ukázaly, že větší neznamená vždy lepší; automobilka totiž osadila i tento luxusní vůz obřími ledvinkami, které na přídi vypadají až nepřirozeně. A ohlasy odborníků i veřejnosti na sebe nenechaly dlouho čekat…

Na oficiální představení sedmé řady si ještě musíme počkat, už teď ale máme snímky, které odhalují karoserii. Celkově se zdá být v pořádku, vývojáři si dali opravdu záležet. Překvapení ale přichází na přídi, které dominují až šokující ledvinky. K relativně malé přídi jsou vyloženě obří, a letmým pohledem jde vidět, že se k autu prostě nehodí.

Mohlo by vás zajímat: Luxusní žihadlo Battista zrychlí na 100 km/h za 2 sekundy!

První ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat

Kritici umí být tvrdí, ale v tomto případě to snad ani jinak nejde. Krátce po zveřejnění fotek začaly po internetu kolovat první vtípky na účet BMW. Lidé upravovali, až s jistou nadsázkou vytvořili možný vzhled budoucích „bé-em-véček“. Monstrózní ledvinky tvoří podle vtipálků přes 90 % předku a zasahují do světel, v některých případech pak přesahují až do kapoty.

i

Je jasné, že se každému líbí něco jiného, ale BMW patří obecně k symbolům luxusnějších aut, která mnohdy udávají směr. Názory jsou na novou sedmou řadu BMW převážně negativní, a v tomto případě snad není důvodu, proč se přehnaně velkých ledvinek zastávat. Snad se z toho automobilka poučí, a vrátí budoucím generacím menší masku chladiče.M

Diskuze Vstoupit do diskuze
77 lidí právě čte
Autor článku

Michal Šimunek

Zobrazit další články