Menu
WeddingMag
Inspirace na svatbu

Miley Cyrus a Liam Hemsworth se vzali. Svatbu měli intimní, ale krásnou

Martina Mádlová

Martina Mádlová

14. 1. 2019

Miley Cyrus potkala svého vyvoleného, Liama Hemswortha, před deseti lety. Přestáli pár krizí i rozchod a o předvánočním víkendu se konečně vzali. Dopřáli si pouze malý obřad s několika blízkými lidmi. Jaké to bylo?

Miley, 26 let a Liam, 28 let, se vzali tajně a fotografie z intimního ceremoniálu zveřejnili až později na sociálních sítích. Všichni na nich byli slavnostně oblečeni a zpěvačka měla na sobě jednoduché, krásné, bílé šaty až na podlahu.

Láska i rozchod

Mladý pár se seznámil v roce 2009 v době natáčení filmu Poslední píseň. O tři roky později se zasnoubili, ale ze svatby i zásnub nakonec sešlo a na tři roky se rozešli. Znovu se dali dohromady v roce 2015 a v létě 2016 se jejich láska obnovila v plné síle, včetně večeří s rodiči, společně strávených chvil i opětovném zasnoubení.

Donedávna žili milovníci ptáků a dalších zvířat se svými sedmi psy, dvěma prasaty a dvěma miniaturními poníky ve společném domě v Malibu, který shořel při jednom ze tří ničivých kalifornských požárů. Sama zpěvačka prozradila, že poté, co přišli o dům, jsou si blíž než kdykoliv předtím.

„Když jsem Liama viděla, jak se snaží zachránit naše zvířata před šíleným požárem a jak byl přitom statečný, uvědomila jsem si, že ho i díky tomu miluji ještě mnohem víc než předtím,“ prozradila zpěvačka.

Pár po této události věnoval 500 tisíc dolarů na nadaci pro pomoc obětem požáru v Malibu.

Jednoduchý obřad plný lásky

Svatby se zúčastnili rodiče obou zamilovaných sestry Miley, Noah (18 let) a Brandi (31 let) a nemohl chybět i bratr Liama, Chris (Thor). Nechyběly balónky, různorodá výzdoba a samozřejmě dort a další dobroty. V domě dvojice ve Franklinu v Tennessee se konala úžasná party, kterou si všichni moc užili.

Na zveřejněné fotografii je vidět Miley v šatech barvy slonoviny s odhalenými rameny. Podobné měla i vévodkyně Mehgan při své svatbě s princem Harrym v květnu. Novomanželé se na tomto snímku právě chystají rozkrojit dort.

O jejich sňatku se v médiích spekulovalo poměrně hojně již několikrát během let. Tentokrát to ale konečně není trefa vedle. Snad budou v manželství šťastni.

Ohodnoťte tento článek:
0
Právě čtete

Miley Cyrus a Liam Hemsworth se vzali. Svatbu měli intimní, ale krásnou