Po pádu ze štaflí, při kterém si přerazil páteř, zlomil devět žeber a jimi probodal plíci, se moderátor snaží každý den cvičit na speciálním kole, tzv. motopedu, který má přímo v posteli.

Po druhé operaci ale cítí silnou bolest. „Po revizi jizvy mi to ještě opravili. Bylo to v návaznosti na tu první operaci. Musím teď ležet na bocích, víceméně na těch zlomených žebrech. Každé tři hodiny musím střídat polohu,“ prozradil Musil serveru Sedmicka.cz.

Ve špitále leží nepřetržitě tři týdny. Ačkoliv se snaží neztrácet dobrou náladu a doposud přijímal návštěvy od rodiny i kolegů, audience začal odmítat. „Návštěvy jsem poprosil, aby ještě chvilku počkaly, protože mě to opravdu unavuje. Se vším mi pomáhá Kuba a za to mu strašně moc děkuju,“ dodal.

Právě manžel je pro něj nyní největší oporou. Bez něj by pro něj pobyt v nemocnici byl k nevydržení. „Tak nám bylo veselo. Jen ta společná odpoledne utíkají strašně rychle. Když usnu, Kubík si čte. Když jsem vzhůru, snažíme se smát," napsal moderátor Barrandova v poslední zprávě ze špitálu na svém Instagramu.

VIDEO: Před nedávnem Musil oplakával smrt kamarádky, která pro něj byla jako sestra! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Musil oplakává sestru, žádnou ale neměl! Jak to Honza vysvětlil? Blesk TV

 

Fotogalerie
42 fotografií