Trailer: Režisér Michálek posílá do akce Kaisera s culíkem, bratry Hádky a lupiče v masce Zemana!

Trailer: Režisér Michálek posílá do akce Kaisera s culíkem, bratry Hádky a lupiče v masce Zemana!
Úhoři mají nabito | Falcon

Úhoři mají nabito: Trailer

Kryštof Hádek, Oldřich Kaiser, Jiří Vyorálek, Vladimír Michálek, Matěj Hádek
Co se skrývá pod tajuplným titulem Michálkova filmu? Příběh party chlapů, kteří hledají, jak se popasovat s všedním životem. Kteří mají koníčka, o kterém jejich ženy, přítelkyně, milenky nic netuší. Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina.
Úhoři mají nabito
„Když je vám třináct, házíte lidem petardy pod nohy, lijete spolužákům mlíko do šatních skříněk. Prostě děláte věci, za které se o pár let později stydíte a rádi byste se za ně omluvili. Jenomže to je něco, co Robert, Komár, Arny, Dave a Karlos neznají. Zůstali pořád v těch svých třinácti, „pořád mají po kapsách petardy a lijou mlíko do šatních skříněk“. I když jim bylo třicet, čtyřicet,“ popisuje autor scénáře Petr Pýcha pětici hlavních hrdinů příběhu, kteří si vytvořili vlastní útvar rychlého nasazení a ten od skutečné URNy nerozeznáte. „Jsou schopní evakuovat restauraci, kde je svatba, zrekvírovat autobus na noční lince. Zábava, adrenalin na vyšším levelu. Žádný ohled k druhým, empatie. Příslušnost ke smečce a dobrodružství jsou náhražkou za to, co se jim nedostává jinde. Doma to skřípe, dluhy se vrší, v práci to jde od deseti k pěti. Ale URNA je jistota, URNA je únik, náhradní svět. Kombinace zastydlého puberťáctví, podivného idealismu a osobní frustrace.“
V hlavních rolích se představí domácí herecké hvězdy. Mozkem celé party je poněkud přestárlý rocker Robert v podání Oldřicha Kaisera. Do uniformy samozvané URNy se oblékli bratři Kryštof a Matěj Hádkové, Jiří Vyorálek, který kvůli své postavě razantně změnil vzhled, a Patrik Holubář.
Úhoři mají nabito
Úhoři mají nabito