Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 16. ledna

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Z našeho území postoupí dále k východu teplá fronta a k nám bude proudit teplejší vzduch od západu, informuje portal.chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, na severu a severovýchodě občasný déšť, v polohách nad 600 m déšť se sněhem nebo sněžení. Jinde srážky jen ojediněle. Nejnižší teploty +4 až 0 °C. Čerstvý západní vítr 6 až 10 m/s, místy s nárazy 15 až 20 m/s (55 až 70 km/h), na horách 20 až 30 m/s (70 až 110 km/h) bude k ránu slábnout. Na horách místy tvorba sněhových jazyků. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Oblačno až zataženo, ojediněle mrholení, na severovýchodě zpočátku místy déšť, v polohách nad 600 m déšť se sněhem nebo sněžení. Odpoledne a večer od jihozápadu místy až polojasno. Nejvyšší teploty 3 až 7 °C. Mírný západní, postupně jihozápadní vítr 3 až 7 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav, postupně slabý pokles Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 10:44

Rusko podle expertů po schválení americké pomoci posílí útoky proti Ukrajině

Západní vojenští odborníci očekávají v následujících týdnech posílení ruských raketových a dronových útoků na Ukrajinu, než dorazí nová americká vojenská pomoc schválená Sněmovnou reprezentantů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy