„Sladká Katherine, jsem tak šťastný, že jsi řekla ano! Jsem nadšený, že si tě mohu vzít za ženu,“ napsal Chris Pratt ke snímku, kde ho jeho vyvolená objímá kolem krku a na prsteníčku levé ruky se jí třpytí obrovský prsten.

Zpráva o jejich zasnoubení přišla jen krátce poté, co herec pomáhal dceři akční hvězdy a bývalého guvernéra Arnolda Schwarzeneggera (71) se stěhováním z jejího domu v kalifornské Santa Monice do jeho rezidence. Pár spolu tedy sdílí jedno bydlo skutečně velice krátce.

Katherine vzápětí sdílela tu samou fotku: „Moje sladká lásko. Nechtěla bych žít svůj život s nikým jiným než s tebou!“ vyznala se ze svých citů. Se sympatickou hollywoodskou hvězdou přitom randí sotva od června loňského roku, poprvé se potkali během oslav Dne otců. Jejich seznámení prý napomohla Katherinina matka Maria Shriver (63).

Pro Arnoldovu dceru to bude první manželství, ale Chris si již jedním prošel. S herečkou Annou Faris (42) známou ze Scary Movie či seriálu Máma žil devět let a mají spolu jedno dítě, syna Jacka (6). Po rozvodu v roce 2017 se v péči o chlapečka střídají.

Anna na ocet také nezůstala, již přes rok žije s kameramanem Michaelem Barrettem (48), s nímž se seznámila při natáčení komedie Přes palubu. Bez hořkosti proto pod fotku, kde Chris slavnostně oznámil svou blížící se svatbu, napsala: „Jsem šťastná za vás za oba! Gratuluji!“

 

Podle zdroje magazínu People jsou Chris s Kartherine perfektním párem, a i když je dělí rovných deset let, mají toho prý mnoho společného. „Jsou velice šťastní a rozumí si ve všech směrech,“ tvrdil zdroj. Spokojenost ve vztahu se ostatně odráží i ve stále se zvětšujícím pupíčku kdysi svalnatého Strážce galaxie. Už na první pohled je vidět, že se má dobře!

Chrise si údajně oblíbila i košatá Schwarzeneggerova rodina a sám „dědeček“ Arnold prý přímo zbožňuje Chrisova syna. Je totiž pravdou, že i když má muž, který si to na filmovém plátně rozdal s Predátorem, pět oficiálních dětí, dědečka z něj zatím neučinilo žádné. Proto si patrně užívá alespoň roli dědy nevlastního.

VIDEO: Trailer k filmu Strážci galaxie 2, kde si Chris Pratt zahrál hlavní roli

Video
Video se připravuje ...

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. • trailer Falcon, INT


Fotogalerie
26 fotografií