Boleslav zřejmě přijde o Pauscheka. Slovan Bratislava a boj o další slovenský titul volají

Boleslav zřejmě přijde o Pauscheka. Slovan Bratislava a boj o další slovenský titul volají

Mladá Boleslav, která se utká ve středu 16. ledna s druholigovou Vysočinou Jihlava, pravděpodobně přijde o jednu ze svých defenzivních opor.

Na odchodu z města automobilů je totiž šestadvacetiletý obránce Lukáš Pauschek, který by se měl odebrat zpět do slovenské nejvyšší soutěže.

Bývalý zadák Sparty či Bohemians 1905, jenž na českém území vyhrál Tipsport ligu i MOL Cupu, je na cestě do Slovanu Bratisalva, kde před odchodem k sousedům začínal svou profesionální kariéru.

Slovenský reprezentant s pěti mezinárodními starty se tak bude moci těšit na útok na slovenský primát, který by byl v jeho osobní sbírce již třetí.

Bratislavská značka, jež uprostřed tohoto týdne změří síly se Sigmou Olomouc a o pár dní později také s Mladou Boleslaví, po podzimu vévodí soutěži se slibným náskokem osmi bodů na druhou Dunajskou Stredu.

V kádru kouče Ševely by měl Pauschek narazit na mezinárodní obranu, jejíž součástí je kromě Saláty také Bulhar Bozhikov, Ukrajinec Sukhotskiy, Nizozemec Apau, Srb Rundič i dosud nevyužitý Čech Medvedev, jenž v minulosti prošel Viktorií Plzeň i Baníkem Sokolov.