Důvěra mezi lidmi je jeden z nejdůležitějších aspektů. Na důvěře závisí vše. To, jak spolu lidé mluví, co si řeknou a jakým způsobem si to říkají. Také to, jak se v přítomnosti druhých lidí cítí. Důvěra je zkrátka základ všech mezilidských vztahů. My jsme odhalili způsob, kterým si získáte důvěru druhých lidí. Budou vám naslouchat a správným způsobem vnímat, co jim říkáte.



Důvěra mezi lidmi – jak ji získat?

důvěraFoto: summit-ent

Může se to zdát trochu banální, ale tajemství důvěry je v našich očích. V očním kontaktu. Při komunikaci s ostatními nemůžeme kontrolovat, co se děje s našima očima a jak reagují. Právě na očích ale záleží, zda se člověk rozhodně nám důvěřovat nebo ne.



Přesněji řečeno, hlavní roli hrají zorničky, konkrétně jejich velikost. Čím jsou širší, tím snadněji získáme důvěru druhých. Ve vědě se dlouho spekulovalo o tom, zda můžeme šíři našich zorniček kontrolovat. Můžeme! Stačí, abychom si představili, že jsme v tmavé místnosti a zorničky na to budou reagovat.

důvěra

Díky tomuto jednoduchému triku se změníte v dobrého posluchače a rovnocenného partnera. Pokud jsou vaše zorničky rozšířené, druhá osoba vám začne důvěřovat sama od sebe. A to chcete. Vyzkoušejte to a dejte nám vědět, jak se vám tento trik daří.



Tohle je pět signálů, podle kterých poznáte psychopata – zaručeně!