Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Barman (34) měl v Plzni znásilnit nevěstu (31): Prý s ním spala dobrovolně, může sedět 10 let!

(Ilustrační foto)
Zdroj: Google StreetView, Profimedia.cz
+ Další fotografie
Vážné obvinění
Předloni v srpnu měl bachař Petr Malinčák (34) znásilnit nevěstu Moniku V. (31). Muž tehdy pracoval jako barman na hracholuské přehradě, kde se údajně poškozená loučila se svobodou. K nedobrovolnému pohlavnímu styku mělo dojít na ubytovně v areálu Transkempu Hracholusky. Malinčák může jít až na 10 let za mříže.

Předloni v srpnu se nastávající nevěsta Monika V. (31) loučila na hracholuské přehradě u Plzně se svobodou. Jako barman tam osazenstvo rozlučkové party obsluhoval Petr Malinčák (34). Muž, který se nyní živí jako vězeňský dozorce, podle státního zástupce Romana Šustáčka o tři roky mladší ženu znásilnil.

Když se společensky unavená Monika odebrala do pokoje na ubytovně v areálu Transkempu Hracholusky, měl Malinčák využít situace. "Pamatuji si, že mě kamarádka odvedla na pokoj a uložila do postele. Najednou jsem v sobě cítila penis. Nevěděla jsem, jestli je to sen. Jediné, co mě napadlo, že je to můj budoucí manžel. Pak si vybavuji světlo, vstala jsem a šla na záchod. Tam jsem procitla a došlo mi, že se mnou někdo skutečně souložil. Holkám jsem řekla, aby zavolaly policii,“ uvedla poškozená v úterý před Krajským soudem v Plzni.

Šustáček u soudu slova nevěsty potvrdil. „Využil toho, že poškozená byla v tu dobu ovlivněna alkoholem a nebyla schopna nijak reagovat na jeho chování. Se záměrem se sexuálně uspokojit si k ní lehl, svlékl ji a začal na ní vykonávat soulož do doby, než se do pokoje vrátila svědkyně. Poté vyvrcholil a z pokoje utekl,“ řekl státní zástupce.

Chtěla to a viděla nás kamarádka

Malinčák, který se před soudem Monice omluvil, vinu popírá. Tvrdí, že k pohlavnímu styku došlo na základě zájmu ženy. "Je mi to ze srdce líto, ale vinu v žádném případě necítím. Bylo to nedorozumění. Když jsem k ní přilehl do postele, vzala si mě pod peřinu. Začali jsme se objímat a líbat. Následně jsme se svlékli a došlo k souloži," uvedl obžalovaný.

Navíc připomněl, že akt lásky měla spatřit nevěstina kamarádka. „Hned se do Moniky pustila, že jako budoucí nevěsta tady spí s cizím mužem. Tak mě poslala pryč. Ještě jsem se jí ptal, jestli je všechno v pohodě, a ona řekla, že ano,“ dodal Malinčák, kterého pár desítek minut po úprku z pokoje zadržela policie

Monika V., o které se nepodařilo zjistit, zda se nakonec skutečně vdala, u soudu popřela, že by sex byl dobrovolný. Dosud je ale v péči psychiatra. V případě, že bude někdejší barman odsouzen, může strávit za mřížemi až 10 let.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy