Prequel The Sopranos nabírá obsazení

Prequel The Sopranos nabírá obsazení

Tony Soprano v roce 1999 oslnil celý svět a populární mafiánský seriál běžel na HBO šest sezón. Nyní se chystá snímek, ve kterém uvidíme začátky mocného bosse.

10 0
15.1.2019

Nový film se jmenuje The Many Saints of Newark a pod režijním dohledem Alana Taylora (Thor: The Dark World, Terminator: Genisys) uvidíme New York let šedesátých, ve kterém bují organizovaný zločin. Mladý Tony Soprano, jenž zatím nemá hereckého představitele, se teprve začíná rozkoukávat v tomto drsném podsvětí, v čemž mu pomáhají nové postavy.

Původní seriál vydržel na obrazovce šest let. Foto: HBO

Dvě z nich byly právě obsazeny a ve filmu se tak objeví dvě význačné hollywoodské hvězdy, Jon Bernthal a Vera Farmiga. Jon Bernthal se během posledních let vypracoval v jednoho z nejobsazova­nějších herců a díky rolím v seriálech The Walking Dead a The Punisher a také díky snímkům Baby Driver, The Accountant a Widows, patří mezi nejobsazovanější tvůrce současnosti. S rolemi drsných chlápků už má své zkušenosti, tudíž je velmi pravděpodobné, že si zahraje jednoho z gangsterů. Vera Farmiga se proslavila rolí matky Batesové v seriálovém prequelu filmu Psycho Bates Motel a z filmových rolí nejvíce vyčnívá její Lorraine Warren ze série The Conjuring. Ani u ní však nevíme, koho v novém filmu ztvární.

Vera Farmiga jako Lorraine Warren. Foto: Warner Bros.

Farmiga a Bernthal doplnili v The Many Saints of Newmark Alessandra Nivolu, který si zahraje Dickieho Motisantiho, tedy postavu, o níž se v seriálu mluvilo, ale kvůli jejímu úmrtí v sedmdesátých letech jsme ji nikdy neviděli. Premiéra filmu zatím není známa, pravděpodobně jej však uvidíme v příštím roce.

Jste spokojeni s dosavadním obsazením prequelu The Sopranos?



Diskuze /1

Fat Tony

Bernthal je na roztrhanie, comu plne rozumiem. Je skvely herec

16.1.2019 | 5:43:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů