Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Táta Tomáše Řepky bez obalu: Exkluzivní zpověď pro Blikanec!

+ Dalších 12 fotografií
Muž, který přivedl Tomáše Řepku (45) k fotbalu. Hostem závěrečného dílu druhé řady Blikance se nestal nikdo jiný než jeho tatínek Petr Vokáč (66). Ten za svou kariéru na zeleném trávníku oblékl dresy celkem šesti klubů. Co si myslí o svém synovi a českém fotbalu obecně? Podívejte se na jeho zpověď!

V československé lize oblékal dresy Dukly Praha a Bohemians Praha, v nižích soutěžích hrál za Viktorii Žižkov, SONP Kladno, TJ Gottwaldov a DP Xaverov Horní Počernice. Řeč je o Petru Vokáčovi, tatínkovi Tomáše Řepky

Vokáč se stal hostem závěrečné epizody druhé řady Blikance Tomáše Řepky „Je to dost komplikované v jedné věci. Je tam málo Sparťanů jako takových, je to samý zahraniční hráč. Nedělá tam ani dobrotu, že ti hráči mají ve smlouvě vysoké platy. Že je tam mezi nimi obrovský skok,“ nastínil svůj pohled na dnešní Spartu, které je Řepka legendou.

„Nejvíc mi na tobě vadilo, když jsi hrával, že jsi mi třeba neposlal lístek, abych se na tebe mohl jít podívat,“ rýpl si Vokáč do syna, který tuto chybu uznal.

Co dalšího řekl o Tomáši Řepkovi? A jaké jsou jeho názory na český fotbal? Podívejte se na Blikanec!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy