Společnost Makeblock představila sadu Neuron Artist

Společnost Makeblock, přední poskytovatel řešení pro vzdělávání STEAM (věda, technologie, inženýrství, umění a matematika), oznámila oficiální uvedení sady Neuron Artist pro uvolnění dětské umělecké tvořivosti pomocí praktických optických a elektrotechnických vědeckých projektů a kódování.

V září loňského roku debutovala společnost Makeblock na aplikaci Apple Swift Playgrounds se sadou Neuron Explorer v obchodech Apple Store a apple.com, aby pomohla dětem po celém světě s učením kódovacího jazyka Swift společnosti Apple na iPadu.

Sada Neuron Artist je s novými řadami modulů, novými projekty a nižší cenou dodávána se 6 dodatečnými balíčky, které uživatelům umožňují tvořit kreace z laserově řezaného kartonu a tyto výtvory oživovat pomocí jednoduchého kódování 8 programovatelných elektronických bloků (inteligentní výkon, senzor zvuku, panel LED, snímač vzdálenosti, bzučák, zábavný dotyk a další). Dalšími výtvory jsou ukulele, kouřová lampa, xylofon, LED meč, magický buben a nekonečný pás.

Sada Neuron Artist pracuje ve 2 kódovacích softwarových programech: aplikaci Neuron (flow-based) a mBlock5 (grafický). K dispozici jsou animované výukové programy vytvořené týmem inženýrů společnosti Makeblock, které pomáhají dětem všech věkových skupin učit se jak fyzické tvorbě, tak kódování během celého postupu.

"Od prvního dne činnosti se společnost Makeblock zaměřuje na to, aby pomáhala lidem proměnit jejich nápady ve skutečnost a umožnit tvořivosti, aby se stala způsobem života. Ve společnosti Makeblock věříme, že naše budoucnost je vedena nejen technologií, ale i tvořivostí," řekl Jasen Wang, zakladatel a generální ředitel společnosti Makeblock.

Makeblock Neuron získal 8 mezinárodních ocenění nebo certifikací, jako je cena Edison Gold, ocenění IDEA Gold, cena za Design na veletrhu CES 2018, finský certifikát vzdělávacích standardů Kokoa Education Standard, německé ocenění produktu iF Product Design, německá cena Red Dot, japonská cena Dobrého designu a korejská cena K-Design.

Sada Neuron Artistic je nejnovějším vzdělávacím produktem STEAM společnosti Makeblock pro učitele a děti, který učí umění, vědě a kódování pomocí programovatelných bloků Neuron. Je to také perfektní dárek, který nabízí kvalitní vzdělávání a zábavu za pouhých 149 USD.

Více informací o sadě Neuron Artist Kit naleznete na webových stránkách Amazon.

O společnosti Makeblock

Společnost Makeblock Co, Ltd, založená v roce 2013, je předním poskytovatelem řešení systému vzdělávání STEAM. Zaměřuje se na vzdělávání STEAM a zábavu pro školy, vzdělávací instituce a rodiny. Společnost Makeblock poskytuje kompletní hardware, software, řešení obsahu a špičkové robotické soutěže s cílem dosáhnout hluboké integrace technologií a vzdělávání. Pro více informací sledujte @Makeblock na sítích Facebook nebo Twitter, nebo navštivte webové stránky www.makeblock.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/808404/Makeblock_Neuron_Artist_Kit.jpg

KONTAKT: Mason Zhong, +8618688736642

Klíčová slova Čína-vzdělání-internet-počítače-Makeblock

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Věda, vzdělávání a školství

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.