Tech Data obhájila ocenění Distributor roku HPE

16. 1. 2019. (redaktor: František Doupal, zdroj: Tech Data Distribution)
Tech Data obdržela ocenění Distributor roku firmy Hewlett Packard Enterprise. Společnost cenu získala poprvé v historii již minulý rok a letos se jí toto ocenění podařilo úspěšně obhájit. Novoroční setkání obchodních partnerů HPE (Hewlett Packard Enterprise) se konalo ve středu 9. ledna 2019 v hotelu Carlo IV v Praze.

Součástí společenského večera bylo ocenění nejlepších partnerských společností HPE Česká republika za rok 2018. Ocenění převzal Jan Rosenbaum, Business Unit Manager společnosti Tech Data, z rukou Jana Kameníčka, Managing Directora společnosti HPE ČR. Společnost Tech Data je distributorem společnosti HPE Česká republika od roku 2011.

„Obhájení této ceny je pro nás velkým úspěchem. Tvrdá práce našich kolegů v minulém roce byla po právu oceněna. Chci pogratulovat členům naší obchodní divize pod vedením Jana Rosenbauma a poděkovat jim za jejich neúnavné nasazení a dlouholetou práci. Toto ocenění a poděkování vlastně také patří všem našim loajálním obchodním partnerům, kteří tento úspěch denně vytváří a podílí se na něm,“ řekl Pavel Salák, Country Manager společnosti Tech Data.

„Mám velkou radost, že se nám titul Distributora roku podařilo obhájit a zároveň musím poděkovat našim skvělým obchodním partnerům a svým kolegům za jejich nasazení a skvěle odvedenou práci v minulém fiskálním roce. Vážím si toho, že mohu být součástí našeho týmu a doufám, že nám tak skvělý tým a nasazení vydrží i do příštích let,“ uvedl Jan Rosenbaum, Business Unit Manager společnosti Tech Data.

Obrazová galerie:
Štítky: 
Hewlett Packard Enterprise, TD SYNNEX