Samsung svůj skládací telefon odhalí již 20. února

Samsung svůj skládací telefon odhalí již 20. února
2019-01-16T07:44:11+02:00
• 16. 1. 2019

Letos se máme skutečně na co těšit. V loňském roce totiž jihokorejská společnost Samsung představila svůj první prototyp skládacího displeje. Během představení také prohlásila, že již začátkem roku 2019 bude k dispozici finální verze, která ihned poputuje mezi širokou veřejnost. 

Můžeme tedy s chladnou hlavou prohlásit, že letošní rok bude přelomový pro mobilní telefony – pokud se ze strany výrobců neobjeví žádné problémy související s použitými technologiemi. Samsung tak má jedinečnou možnost otevřít dveře novému segmentu trhu. 

Samsung vyhlíží 20. únor

Finální podoba skládacího telefonu od jihokorejské společnosti bude představena již 20. února, samotná společnost o této skutečnosti informovala prostřednictvím reklamních ploch. Technologický gigant již nyní postavil v historickém centru Paříže dva velké billboardy. 

Zajímavé je, že na billboardech stojí pouze velké korejské znaky, které ve volném překladu říkají „Budoucnost se rozvine“ a „20. února“. První billboard jednoznačně poukazuje na představení skládacího telefonu, přičemž druhý tlačí důraz na datum konference.

Mnoho informací o skládacím telefonu nevíme, neboť koncem loňského roku byl představen pouze prototyp. Samsung tím pouze světu vzkázal, že výrobní technologii skutečně má. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat