Hlavní obsah
Článek

V celém Hollywoodu se nenajde herec, který by kvůli kariéře tolik měnil svou hmotnost jako Christian Bale (50). Momentálně sklízí úspěch za roli ve filmu Vice, kvůli níž výrazně přibral. Teď už je z něj ale zase hubeňour.

Christian jde z extrému do extrému. Ve snímku Mechanik byl kost a kůže a musel zhubnout 30 kilogramů. Pak přišla role Batmana, která vyžadovala svalovou hmotu. Ve Špinavém triku Christian pro změnu ukázal pupek, který se mu hodil i v jeho nejnovějším filmu Vice. Mezi dvěma filmy ale stačil zhubnout.

Do role amerického prezidenta Dicka Cheneyho se Christian musel pořádně zakulatit. Přibral 18 kilogramů a o zbytek se postarali maskéři, kteří odvedli skvělou práci. Když Christian Bale za svůj výkon převzal Critics´ Choice Award, publikum nevěřilo, že jde o stejného muže, který ztvárnil plnoštíhlého politika. Herec už všechna přebytečná kila shodil a teď vypadá až vyzáble.

Transformace se mu však vyplatila. Za film Vice už získal i Zlatý glóbus a je na nejlepší cestě za druhým Oscarem. Prvního získal v roce 2011 za drama Fighter. Ohrozit by ho mohl Rami Malek s Bohemian Rhapsody nebo Bradley Cooper se Zrodila se hvězda. Oscarové nominace budou vyhlášeny 22. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám