Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidič nedaleko Poštovního náměstí přerazil závory a ujel. Pátrá po něm policie

Dopravní policisté šetří nehodu, která se stala v pondělí 14. ledna 2019 krátce před šestou hodinou večer v liberecké vesecké ulici, nedaleko Poštovního náměstí. Neznámý řidič tam přerazil dřevěné závory a ujel.

Řidič jel ve směru od Vesce. „Došlo k přelomení dvou dřevěných závor železničního přejezdu, kde byla předběžně vyčíslena škoda na třicet tisíc korun,” uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Dopravní policisté nyní po neznámém řidiči pátrají. „Dle informací, které se podařilo policistům prvotním šetřením zjistit, by se mohlo  pravděpodobně jednat o vozidlo Ford Transit bílé barvy,” dodala mluvčí.

Policisté se také obrací na případné svědky, kteří mohou volat na bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 251 nebo  974 466 250. „Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení neznámého řidiče,” uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto čtenář Drbny/Ilustrační foto

Štítky přejezd, Liberec, Rochlice, Vesecká, policie, Poštovní náměstí, Vesce, Ford Transit

Řidič nedaleko Poštovního náměstí přerazil závory a ujel. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.