Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Jak vyskládat dříví na chalupě či v interiéru

Stylový byt v Barceloně
Barevné tóny pro rok 2019
Jak vyskládat dříví na chalupě či v interiéru
Přidat do stylu

Jak vyskládat dříví na chalupě či v interiéru

Dřevo milujeme! Jedná se o materiál, který nikdy nepřestane být trendy! Inspirujte se nyní spolu s námi, jak zacházet s neopracovaným dřevem. Přesněji, jak stylově vyskládat dřevo ke krbu. Ať už máte krb na chalupě nebo doma, měli byste vědět, jak se k tomu stylově postavit. Příprava dřeva na topení má několik fází, které se většinou odehrávají mimo dům. Když už ale polena doneseme až ke kamnům, musíme vyřešit, jak je tady skladovat, aniž by se přitom udělal nepořádek. Inspirujte se našimi stylovými tipy!

S naprostou jistotou stále fungují police na dřevo. Zkuste se ale zamyslet nad tím, zda ji nedodat zajímavější tvar, než mají klasické police. Co třeba kruh? Jedná se sice o základní obrazec, ale díky rozdělení na čtyři části vypadá úchvatně a stylově. Na vaší terase se bude vyjímat. Inspirujte se!

Nezapomínejte ani na doplňky. Jedině lucerny a svícny se budou u krbu vyjímat. Inspirujte se a pořiďte si stylové lucerny domů! Vybrat si můžete rovnou na našem e-shopu.

Ti, co mají krb doma, se mohou inspirovat úzkým výklenkem ve zdi. Je praktický a velmi stylový. Dřevo vyskládané do výšky vypadá skvěle! Inspirujte se.

Na zajímavé obrazce si dávejte pozor, aby nevypadaly příliš dětsky. Tento domeček na vyskládávání polen se hodí zejména na terasu vaší chalupy.

Pojízdná police na dřevo je snad nejpraktičtější inspirací. Báječně bude vypadat v každém koutku vaší domácnosti, nebojte se ji využít i na terase a nebo přímo na zahradě. Díky kolečkům s ní můžete bez námahy manipulovat.

Skládejte dříví i minimalisticky. Jak? Inspirujte se naší fotografií, kdy se jednoduchý krb rázem změní v místo, kde lze prakticky vyskládat dřevo. Co vy na to?

Náš tip!

Podívejte se na náš e-shop a pořiďte si nádherný vintage stojan na dřevo. Kovový stojan na dřevo vás ohromí nejen svým neobvyklým tvarem, ale díky svému minimalistickému provedení se bude u vašeho krbu skvěle vyjímat.

 

Kam dál?

Hra světla a stínu

Smyslně a elegantně



Diskuze

Články

 

Přímořské dekorování

Přímořský dekor vás přenese na pláž omývanou příbojem

 

Romantický zahradní domeček

Zrenovujte zahradní chatku nebo domek

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)