Co se to dělo u Štiků?! Domácí násilí, modřiny, sešitá hlava a léčba na psychiatrii!

Monika Štiková v Německu dělá řidičku! 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

16. ledna 2019 15:18 | Aktualizováno: 17. ledna 2019 2:37

I když už spolu dávno nežijí, stále to mezi nimi jiskří – jenže ne v pozitivním slova smyslu! Monika Štiková (46) obvinila svého manžela Michala (48), že ji napadl a zbil! Jako důkaz ukázala fotky, na kterých mí modřiny a monokl na oku. Jenže Štika si nenechal obvinění jen tak líbit!

Monika žije v Německu se zajíčkem – dvaadvacetiletým Petrem, Michal už nějaký ten pátek randí s Barborou. Jenže rozvod se zatím nekonal a vinu za to Štikovi hází jeden na druhého. Přes média si pak propírají své špinavé prádlo.

Štiková obvinila svého manžela z domácího násilí a několik let trvající nevěry. „V Motole mi šili hlavu na osm stehů, na Praze 6 ho policie dokonce vyhodila z domácnosti. Takový je můj muž. Mlátil mě i před dětmi! Navíc o tom věděli i jeho rodiče a mé nejlepší kamarádky," tvrdila Štiková Blesku s tím, že k tomu došlo asi před rokem.

Michal ji navíc obvinil, že nikdy nepracovala a nechala se vydržovat. Ani to prý ale není pravda. „Že mě živil? Já jsem čtyřikrát rodila, dvakrát jsem o děti přišla při porodu. Vždycky jsem pracovala, měla jsem obchůdek. Navíc jsem dostala hezké věno, když jsem se vdávala, pak jsme prodali dům a byt a každý jsme si vzali svůj podíl. On svůj prošustroval a pak se obracel na mě," naštvala se Monika, která aktuálně žije v Německu.

Jenže podle Michala to vůbec není pravda! „S tím, co zveřejňuje, nemám nic společného. Už neví, jak na sebe upozornit, neviděli jsme se přes půl roku a komunikujeme jen přes telefon nebo právníky. Ty výmysly mě nepřekvapují, ale popravdě mě toto obvinění více než zaskočilo," vysvětluje Štika s tím, že ho vůbec nezajímá, jaký život teď Monika vede.

Podle něj se svými slovy jen pokouší docílit toho, aby na ni Češi nezapomněli. Pourážela a rozhádala se s celou naší rodinou a mě to její další konání na můj účet velice obtěžuje. Je mi jí líto," vysvětlil konání své ženy. Trestní oznámení za křivé obvinění prý ale podávat nebude, protože právě na to Monika čeká.

„Jakékoliv spory, zvláště veřejné, ji naplňují. Lačně touží po pozornosti médií a je pro to ochotna udělat cokoliv. Já mám nový život a lživé útoky Moniky Štikové nehodlám akceptovat,“ dodal s tím, že by se jeho žena měla léčit na psychiatrii!

Témata: Monika Štiková Michal Štika