O nás     Inzerce     KontaktSpolehlivé informace o IT již od roku 2011
Hledat
Nepřehlédněte: Usnadní vám práci: Pozoruhodné IT produkty pro rok 2024
Správa dokumentů
Digitální transformace
Informační systémy
Hlavní rubriky: Informační systémy, Mobilní technologie, Datová centra, Sítě, IT bezpečnost, Software, Hardware, Zkušenosti a názory, Speciály

Pozoruhodné IT produkty 2024
E-knihy o IT zdarma
Manuál Linux

Unicorn a Red Hat: Nově se statusem Premier Business Partner

Softwarová společnost Unicorn se stala Red Hat Premier Business Partnerem, což jí podle jejích zástupců umožňuje dále prohlubovat své aktivity na poli integrace a vývoje aplikací využívajících široké portfolio produktů Red Hat. Co to znamená v praxi?

Unicorn pro své zákazníky v řadě evropských zemí implementuje a integruje informační systémy s využitím komplexního portfolia produktů Red Hat již od roku 2008. Tým certifikovaných specialistů, konzultantů i vývojářů Unicornu pomáhá zákazníkům na všech úrovních řešit dodávky informačních systémů, od úvodních strategických rozhodnutí, přes implementaci a integraci, až po nasazení a provoz a následný rozvoj systému.

Členové partnerského programu Red Hat mohou podle zástupců firmy využívat hlubokých technických znalostí a schopností navrhnout, naplánovat a implementovat řešení postavené na produktech Red Hat, splňující náročné technické i funkční požadavky.

"Zákazníci vyžadují od nových řešení vzájemnou spolupráci a otevřenost, což je právě to, co jim prostřednictvím portfolia open-source produktů Red Hat přinášíme. Přidanou hodnotou pro zákazníky jsou naše know-how a bohaté zkušenosti s dodávkami těchto řešení prakticky v celé Evropě pro zákazníky z řady různých odvětví," dodává k navázání spolupráce Jan Konrád, Chief Commercial Officer, Unicorn Systems.


(16. 1. 2019 | redakce2)

Facebook Twitter
Komentáře, názory a rady

Zatím sem nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první...

>>> Číst a vkládat komentáře <<<
©2011-2024 BusinessIT.cz, ISSN 1805-0522 | Názvy použité v textech mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků.
Provozovatel: Bispiral, s.r.o., kontakt: BusinessIT(at)Bispiral.com | Inzerce: Best Online Media, s.r.o., zuzana@online-media.cz
O vydavateli | Pravidla webu BusinessIT.cz a ochrana soukromí | Používáme účetní program Money S3 | pg(6675)