Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena dala svou dceru k adopci. Po 17 letech se s ní náhodou setkala na taneční zkoušce

Autor: rc - 
16. ledna 2019
17:56

Gina Crotts (38) otěhotněla v devatenácti letech a narodila se jí dcerka Kalyn. Byla však v tíživé životní situaci a o dítě by se nedokázala postarat, tak se rozhodla, že dá dceru k adopci. O sedmnáct let později se šla podívat na taneční zkoušku své dcery Evie (13), když zničehonic narazila na Kalyn.

V roce 2017 doprovázela Gina Crotts pocházející ze Saratogy Spring v americkém Utahu svou dcerku Evie na zkoušku tance. Zničehonic jí Evie upozornila, že venku stojí dívka, která je velice podobná její sestře, kterou Gina před sedmnácti lety dala k adopci. „Seděla jsem zády k oknu, otočila jsem se a tam byla stěna a šest stop, to bylo vše, co nás od sebe dělilo,“ popsala Gina pro DailyMail okamžik, kdy po dlouhé době spatřila svou dceru.

Zastavila jsem u dveří, nechtěla jsem je otevřít a vidět ji odcházet kvůli tomu, že nebyla připravená. Když jsem otevřela dveře, stála naproti mně. První věc, na kterou jsem se jí zeptala, byla: Jsi šťastná? A ona řekla: Ano a pak jsme se objaly,“ dodala.

Gina otěhotněla s Kalyn v devatenácti letech. Tehdy se však o svou dceru nemohla postarat, tak se rozhodla, že ji dá k adopci. Rodinu vybrala sama a zůstala s ní v kontaktu. Náhradní rodiče jí posílali fotografie a zprávy o tom, jak se její dcera má. Později se Gina provdala za svého nynějšího manžela Brandona (46), s nímž má tři děti chlapce JDho (16), dceru Evie (13) a chlapce Jettyho (8).

Na svou prvorozenou dceru nikdy nezapomněla a své rodině o ní řekla. Ačkoliv netušila, zda se s ní někdy sejde osobně, ukázala jim dokonce i její fotografie.

Její dcera Evie fotografie své sestry, kterou do třinácti let neviděla, uchovávala ve svém pokoji. Proto není divu, že to byla ona, která svou sestru na první pohled v tanečním studiu poznala. „Má dcera vždycky měla fotografie své sestry v pokojíčku, takže jestliže by jí někdo poznal, tak by to byla Evie,“ řekla Gina.

Od radostného setkání v baletním studiu jsou rodiny v neustálém kontaktu a Kalyn Ginu často navštěvuje. „Náhodou na ni narazit, byl ten nejlepší způsob, jak se s ní poprvé setkat. Mluvit s ní bylo jednodušší, než jsem myslela,“ řekla Kalyn.

mandat ( 16. ledna 2019 23:45 )

Pokud se zena rozhodne dat dobrovolne dite k adopci,tak se nikdy nedozvi,kde dite je.Tohle je dost podivne.Je to jeji soukroma vec, nikdo nevi, v jake situaci byla a je lepsi dat dite k adopci,nez ho hodit do kanalu.

Nestea123 ( 16. ledna 2019 20:57 )

Tak hlavně že nedávno tu byl přesně tenhle článek, akorát že to dojemné setkání v něm proběhlo v nákupním centru Tak to jsem zvědavá, kde se matka s dcerou shledají příště, každý měsíc nová verze happy endu

miasek ( 16. ledna 2019 19:53 )

Nevim, proc tady cpete tyhle hloupe clanky!!! Akorat podporujet matku, ktera se chce jen zviditeltnnit. Náhradní rodiče jí posílali fotografie a zprávy o tom, jak se její dcera má. Takze vedela, jak vypada dcera a co dela. Kdyby mela zajem, tak se s ni potka. Navic 17leteou dceru, da k adopci, ale o rok pozdeji se ji narodi syn, dnes 16lety. To jako za 3 mesice si dala tak zivot do kupy, ze hned si poridi dalsi dalsi? No na palici!

suntil ( 16. ledna 2019 19:09 )

Byla v tizive situaci, hm a za rok uz porodila dalsi dite, to je dost divny.

Zobrazit celou diskusi