Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Veronika Stýblová vystřídala kolegyni Markétu Plecháčovou (39) v kapele Verona, šla do sebe. Společně s Petrem Finderem začali makat na svých postavách, aby fanoušci skupiny měli během jejich vystoupení zážitek nejen poslechový, ale i vizuální.

Dřinu ve fitku bývalá finalistka pěvecké reality show Česko Slovenská SuperStar ocenila loni v červenci během svého svatebního dne. Štíhlou linii si udržela i po půl roce, kdy odjela s manželem na svatební cestu do Mexika.

„Hodně volného času také trávíme tím, že popíjíme místní dobré drinky a válíme se na pláži, což ke svatební cestě patří,” culí se Veronika Stýblová, která nám poslala pár fotek z pláže i výletů.

Odpočinek po pracovně náročném konci roku potřebovala zpěvačka jako sůl. Po návratu se opět vrhne do plného pracovního nasazení. Se skupinou Verona ji čeká mnoho zajímavých aktivit. S kolegou Petrem Finderem se budou věnovat propagaci nového singlu. „Už před mým odjezdem do Mexika jsme pracovali na novém songu, který vyjde už v únoru, my se na něj moc těšíme, protože o text se postaral skvělý muzikant a textař XindlX,” prozrazuje Veronika Stýblová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám