Společnost Toppan Vintage zavedla značku "Toppan Merrill"

Přední světová společnost v oblasti finančních tiskových a komunikačních řešení představila po akvizicích v roce 2018 novou značku; slibuje "Rozšířit možné" v oblasti komunikace klíčového obsahu

Toppan Vintage, dceřiná společnost Toppan Leefung Pte. Ltd. a součást přední světové tiskové skupiny Toppan Printing Co., Ltd., dnes oznámila uvedení značky Toppan Merrill, po nedávných akvizicích společnosti Merrill Corporation v oblasti kapitálových trhů, podnikání v souladu s předpisy marketingových a komunikačních řešení (MCS). Nová značka představuje plány společnosti pro budoucí globální růst a expanzi, neboť upevňuje svůj status jako jedné z nejvýznamnějších finančních tiskových, komunikačních a technologických společností na světě.

Novým heslem společnosti je "Rozšířit možné", které představuje odhodlání společnosti Toppan Merrill rozšiřovat vše možné v oblasti komunikace klíčového obsahu, protože se dále rozvíjí tak, aby lépe splňovala potřeby klientů na všech úrovních jejich podnikání. Nová značka odráží nepřetržitý závazek společnosti Toppan Merčilo k vyšší spokojenosti zákazníků, vyšší produktivitě a lepším výsledkům.

Přední technologická řešení společnosti Toppan Merrill BridgeTM a Toppan Merrill ConnectTM uspokojují potřeby klientů v oblasti transakcí na kapitálových trzích, regulačních informací pro korporace a společnosti zabývající se správou investic, dále pak marketingu a komunikace v oblasti finančních služeb a zdravotního pojištění.

"Díky naší akvizici podniků Merrill Corporation máme příležitost zajistit, že budeme schopni vyhovět různorodým požadavkům našich klientů na celém světě," řekl Yeo Chee Tong, generální ředitel společnosti Toppan Leefung Pte. Ltd. "Domníváme se, že značka Toppan Merrill přesně vyjadřuje naši schopnost poskytovat našim klientům vstřícné partnerství založené na hlubokých znalostech trhu a moderních agilních řešeních, nastavených podle jejich podnikatelských potřeb. Jsme zavázáni k výhledovým inovacím, které zajistí rychlost, důkladnost a přesnost."

O společnosti Toppan Merrill

Toppan Merrill, lídr v oblasti finančních tiskových a komunikačních řešení, je součástí společnosti Toppan Printing Co., Ltd., přední světové tiskové skupiny se sídlem v Tokiu s ročním obratem prodeje přibližně 14 miliard USD. Společnost Toppan Merrill je průkopníkem a důvěryhodným partnerem na finančních trzích po dobu pěti desetiletí a slouží finančním, právním a korporátním komunitám poskytováním bezpečných, inovativních řešení složitého obsahu a komunikačních požadavků. Prostřednictvím proaktivních partnerství, jedinečné odbornosti, neustálých inovací a bezkonkurenčních služeb poskytuje společnost Toppan Merrill bezproblémové šíření klíčového obsahu pro transakce na kapitálových trzích, finanční výkazy, filtrování regulačních informací a marketingová a komunikační řešení pro regulovaná a neregulovaná odvětví.

Společnost Toppan Merrill se svými odbornými znalostmi na velkých kapitálových trzích nabízí bezkonkurenční služby po celém světě.

Více informací na webových stránkách www.toppanmerrill.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/807794/Toppan_Merrill_Logo.jpg

Kontakt: Sarah Reilly, marketingová manažerka, Toppan Merrill, (201) 562-1798, SarahReilly@toppanmerrill.com

Klíčová slova USA-komunikace-finance-média-internet-firmy-Toppan Merrill

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.