Steve Buscemi prožil s Jo Andres polovinu života a měli spolu jedno dítě, syna Luciana (29). Poslední rozloučení s touhle vždy usměvavou režisérkou se konalo v jejich společném domě v centru New Yorku, a hvězda seriálu Impérium – Mafie v Atlantic City (Boardwalk Empire) byla v tuto těžkou chvíli obklopena svými nejbližšími přáteli a pochopitelně také rodinou.

Jako psychická podpora mu přispěchal na pomoc dokonce i Buscemiho herecký kolega z hořké komedie Big Lebowski John Turturro (61) se svou manželkou Aidou (56), taktéž herečkou, známou třeba ze seriálu Rodina Sopránů.

Na poslední cestu se Jo vydala v proutěné rakvi, a Steve jí po celou dobu oddaně stál po boku. Asistoval dokonce i po skončení smutečního obřadu během přesunu rakve do auta, kdy se víka truhly, ve které Jo spočinula, něžně dotýkal. Společnost, kterou si pro pohřeb své milované ženy Buscemi vybral, se podle zahraničních médií specializuje na domácí pohřby a přírodní pohřbívání.

Příčina jejího náhlého skonu není zatím oficiálně známá, ale vzhledem k tomu, že se Jo v posledních letech nečekaně vzdala svých dlouhých rusých kadeří a po nějaké době se zničehonic objevila na veřejnosti s krátkými bílými vlasy, spekuluje se, že trpěla rakovinou a v tichosti podstoupila chemoterapie. Nad zákeřnou nemocí se jí však nepodařilo zvítězit…

Fotogalerie
19 fotografií