Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řada propagátorek veřejného kojení se opět rozrostla. Tentokrát se o slovo přihlásila Lilia Khousnoutdinová (30), která miliardáři Karlovi Janečkovi (45) před sedmi měsíci porodila dceru Isabelku.

Zastánkyně alternativního životního stylu tak ale učinila vskutku velmi originálním způsobem. Při kojení svého dítka se totiž nechala zvěčnit v letadle. „Kojíme dál, kojíme všude... Jsem velmi vděčná za to, že můžu bez problémů kojit (kousání novým zoubkem nepočítám). Je to krásně jednoduchý způsob, jak fungovat s dítětem (nejen) na cestách a vytváří magické okamžiky propojení. Prakticky, zdravotně, lidsky… je to prostě logické a krásné - nedokážu pochopit námitky proti kojení...“ vyjádřila se Janečkova kněžka na Instagramu.

Fotka intimního okamžiku pravděpodobně vznikla při cestě na Bali, kde si éterická kráska užívá idylické chvíle s Karlem i Isabelkou už od Nového roku.

Reklama

Další články

Načítám