Dcera Michaela Jacksona skončila v blázinci. Proč se šla léčit dobrovolně?

16. ledna 2019 21:35
Paris Jackson se rozhodla, že se dá psychicky dohromady. Nechala se dobrovolně hospitalizovat.

Paris Jackson to nemá jednoduché

Dcera zesnulého Michaela Jacksona (✝ 50) Paris (20) už to prostě nedala. Modelka, která je od svého mladého věku neustále na očích veřejnosti, skončila v léčebně. Paris se rozhodla, že zcela dobrovolně půjde do rehabilitačního zařízení, aby zlepšila své duševní zdraví. To, že šla zcela dobrovolně, dokazuje i fakt, že vše vysvětlila na svém Instagramu.

Paris Jackson to nemá v životě jednoduché

Média jako vždycky přehání. Rozhodla jsem se, že se dám dohromady a dám si pauzu od práce, sociálních médií a telefonu celkově. Už teď se cítím mnohem zdravěji a šťastněji než kdykoliv předtím,“ vysvětlila mladá modelka.

Zároveň popřála všem, aby se v novém roce soustředili hlavně na svoji vlastní spokojenost. Dcera popového krále nikdy neměla problém mluvit o svých přetrvávajících problémech s depresemi a úzkostmi. V roce 2013 se pokusila o sebevraždu, kvůli které byla nakonec hospitalizovaná v nemocnici.

TEST: Jste připraveni najít si v roce 2019 pravou lásku? Otestujte se!

O čtyři roky později se svěřila, že se o sebevraždu pokusila několikrát. Přiznala, že se nenáviděla, neměla sebevědomí a myslela si, že neudělá nic správně. Paris po pokusu o sebevraždu podstoupila terapii. Ukázalo se, že trpí traumatem z dětství, kdy ji neznámý muž sexuálně obtěžoval.

Vzhledem k tomu, s jakým tlakem na svojí osobu se musela neustále vyrovnávat, není divu, že toto tajemství v sobě držela tak dlouho. Paris ale rozhodně není jedinou hvězdou, která se s psychickými problémy potýká.

Na podzim podstoupila terapii Selena Gomez (26), která se zhroutila mimo jiné z faktu, že si její velká láska Justin Bieber (26) vzal modelku Hailey Bieber (23).

ČTĚTE TAKÉ: Bez žiletky! Tyhle hvězdy rády ukazují své neoholené tělesné partie!

Paris odjela do nemocnice

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:35 čtvrtek 16. května 2019. Anketa je uzavřena.

  • 32
    LOVE
  • 24
    WTF
  • 23
    LOL
  • 23
    OMG
  • 22
    SUPER
  • 21
    FAIL

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART