Srdečně zveme do galerie Holandského domu

Publikováno: 9. ledna 2019 | autor Redakce
zakar-2019-web-vyrez.jpg

Berounský rodák Karel Zakar (nar. 1959) je fotograf uznávaný odbornou i laickou veřejností. Publikuje ve fotomagazínech, vystavoval v ČR i zahraničí (St. Peterburg, Krakov, Paříž), je držitelem řady ocenění.

Redakce FotoVideo vás zve na výstavu fotografií v Berouně, do galerie Holandský dům Beroun. Výstava potrvá do 26. ledna 2019.
Otevřeno je ve všední dny 9–12 a 13–17 hodin, v sobotu 9–12 hodin.

Karel Zakar si před dvěma lety vytvořil malé studio (THE WALL) v Králově Dvoře. Po komplikovaném rozchodu s herečkou Terezou Herz Pokornou se na více jak 7 let odmlčel.

Tato výstava je jakýmsi návratem do fotografického světa. Výstavu zahájí jeho přítel, známý fotograf nejen celebrit Vladimír A. Gdovín. Hvězdy svého oboru stály ostatně i před objektivem Karla Zakara - Gene Deitch, Květa Fialová, Juraj Herz, světoví reportéři Svobodné Evropy a mnoho dalších. Že nefotí jen celebrity, ale i obyčejné lidi (se zajímavou duší), můžete vidět od 7. do 26. ledna v galerii Holandského domu na emotivní kolekci fotografií, které jsou doplněny rekvizitami použitými při vzniku jednotlivých snímků.

Vícee informací najdete na  www.karelzakar.cz a www.mkcberoun.cz

 

zakar-2019-web.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.