Menu
WeddingMag
Inspirace na svatbu

Christian Bautista a Kat Ramnani měli dokonale romantickou svatbu. Podívejte se

Martina Mádlová

Martina Mádlová

16. 1. 2019

Jak si mnoho z nás představuje romantickou a jedinečnou svatbu? Co třeba někde na pláži pod palmami a se zářícím sluncem na zády. Přesně takovou měl i 37letý zpěvák Christian Bautista, který si v listopadu vzal svou vyvolenou Kat Ramnani. Jejich snová svatba se konala na Bali v Indonésii, kde si s rodinou a blízkými přáteli vyměnili svatební sliby.

Obřad svatby snů byl opravdu nádherný. Aby také ne, když jeho součástí byla i překrásná nevěsta. Kráčela ke svému snoubenci po uličce v kapli ze skleněných stěn, na vrcholu bazénu s nejkrásnějším pohledem na oceán Tirthy Uluwatu v úžasných svatebních šatech Inbal Dror. A její nastávající byl doslova ohromen.

Překvapení pro ženicha

V jednom rozhovoru před svatbou Kat prozradila, že si před svatbou dala hodně záležet na tom, aby její milý neměl o šatech, které si vezme na sebe ani potuchy. Je ale nutné podotknout, že ani on nešlápl se svou garderobou vedle. Zvolil oblek od módního návrháře Francise Libirana. A slušelo mu to tak, že svou nevěstu dohnal až k slzám.

Oba zamilovaní lidé si vyměnili sliby před svými blízkými a jako kulisu měli majestátní Indický oceán. Na svatbě nechyběly různé celebrity např. Sam Concepcion nebo Erik Snato.

Po obřadu se všichni hosté sešli na svatební hostině v Glass House.

Proč Bali?

A proč obřad právě na Bali? Protože toto místo oba novomanželé milují, a proto i zde chtěli stvrdit svůj slib před rodinou a přáteli. Jejich svatba byla malá a důvěrná. Nechtěli nic velkého, protože měli v plánu věnovat se všem svých hostům i sami sobě.

Svatby celebrit: Herec Archie Alemania si vzal svou snoubenku Gee Canlas

Jeden sňatek nestačí

Tato svatba byla jen jednou ze dvou plánovaných. Christian a Kat se chtějí vzít ještě i na Filipínách.

Novomanželé se potkali v roce 2016 ve Spojených státech. Zasnoubili se o rok později, v říjnu 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=rYX1H_ago-w

Ohodnoťte tento článek:
5
Právě čtete

Christian Bautista a Kat Ramnani měli dokonale romantickou svatbu. Podívejte se