V čem se můžete spolehnout na své blízké podle horoskopu?

V čem se můžete spolehnout na své blízké podle horoskopu?

Věrnost a loajalita jsou vlastnosti, které požadujeme zcela samozřejmě od druhých, přitom dost často je nedokážeme sami naplnit. Umíte být věrní (a loajální) partnerovi, přátelům či firmě, ve které pracujete? Umíte vyjádřit podporu a oddanost? A jakým způsobem to děláte? Tohle o vás říká znamení, v němž jste se narodili.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beran ukazuje svou loajalitu tím, že vám vždy prokáže svou podporu a bude dávat najevo, že je tu pro vás. A pokud budete dávat najevo Beranovi, že pro vás taky hodně znamená, bude vám věrný až za hrob.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci jsou přirozeně tvrdohlaví, ovšem když mají prokázat důvěryhodnost nebo věrnost svému partnerovi či přátelům, existuje skutečně jen málo, co by pro vás Býci neudělali. Budou za vás bojovat, a když na to přijde, poskytnou vám i solidní rady. Vždycky s nimi můžete počítat, Býci vás před drsným světem ochrání rádi!

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Spousta lidí může tvrdit, že Blíženci jsou náladové bytosti dvou tváří, kterým nemůžete věřit. Ano, jejich nálady jsou někdy jako na houpačce a mění názory klidně během jedné hodiny, ale bát se nemusíte. Jsou taky extrémně loajální. Znova a znova vám věrnost a loajalitu prokážou, ovšem ještě raději budou naslouchat vašim pocitům. S Blíženci získáte někoho, kdo má zájem o to, co říkáte, a vždy se taky můžete spolehnout na jejich otevřenost a upřímnost. Pokud tedy o vás někdo bude mluvit za zády, buďte si jistí, že Blíženci tomu udělají rychlý konec.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci jsou vždy věrní těm, které mají rádi. Svou loajalitu prokazují čestným chováním a jsou ochotní diskutovat o všem, co proběhlo už dávno v minulosti, ale zasahuje do přítomnosti. Chtějí mít vždycky čistý štít. Raci si velmi dobře uvědomují vlastní chyby a budou se bez problémů zodpovídat za to, co pokazili. Vždy se snaží dostat k hlavní příčině, aby mohli vytvořit znova vztah na silnějším základě. U Raků se nemusíte bát, že by se snažili vypadat lépe, než jací skutečně jsou.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi prokazují svou loajalitu způsobem, jak zvládají konflikty. Nikdy nechtějí problémy ignorovat, vždy je chtějí řešit. Pokud máte ve vztahu nějaký problém, nesnaží se jej zasklít ani hledat řešení mimo vztah, například nevěrou. Lvi jsou solidní, čestní a taky stabilní – a totéž vyžadují po vás. Pokud takoví budete, nikdy se nemusíte strachovat, že by vás podvedli.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou vždy tam, kde mají být, když je o to požádáte. Jsou spolehlivé jako hodinky a věrné. Spolehnout se na ně můžete nejen v práci, ale i v soukromí jako na partnery. Panny se pokaždé snaží vás podpořit na sto procent. Protože milují disciplínu a pořádek, nebývají nevěrné a jsou důsledně loajální. Pokud jde o přátelství, chvíli jim trvá, než se otevřou, ale pak tu pro vás budou, kdykoli je budete potřebovat. Máte-li mezi Pannami přítele, je to přítel na celý život. Nezklame a nezradí.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy jsou vysoce věrné bytosti, i když jim okolí říká pravý opak. Milují totiž harmonii a vždy se budou snažit o to nejlepší. Dokážou vidět věci z vašeho úhlu pohledu, což jim umožňuje mít větší pochopení. Budete-li potřebovat půjčit, Váhy vynaloží veškerou energii, aby vám pomohly. V lásce věří na romantické vztahy, takž bývají věrné. Pokud se ale nezklamou, v takovém případě láska nemusí vydržet.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Přestože jsou Štíři vášniví, jsou taky velmi věrní. Vykazují svou loajalitu přímostí a čestností. Nebojí se žádných vážných rozhovorů. Pokud budete Štírovi dávat dostatek lásky, najdete v něm oddaného partnera. Jakmile ho ale zklamete, na věrnost zapomeňte. V takovém případě považuje Štír nevěru za pomstu.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci jsou velcí dobrodruzi a velmi zvídaví. Možná jsou raději sami než ve vážném vztahu, ale když už v něm jsou, bývají velmi věrní. Překvapivě budou vždy tam, kde je budete potřebovat. Pokud jde o přátelství, může se stát, že na vás nebudou mít čas, protože se pořád někde toulají, ale jakmile by šlo o něco důležitého, můžete se na ně spolehnout. Nesmíte je ale zklamat, pokud byste je zradili, už nikdy s vámi nepromluví.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorozi jsou nejvěrnější znamení zvěrokruhu a odpovědnost i loajalitu berou velmi vážně. Pokud máte po boku právě Kozoroha, můžete se spolehnout, že vám vždycky pomůže a bude vás bránit bez ohledu na to, co to bude znamenat pro něho. Kozorozi jsou velmi přemýšliví lidé, kteří si potrpí na věrnost i loajalitu a obvykle nedělají nic, co by ohrozilo jejich vztahy.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

U Vodnářů pozor, protože bývají velmi ambiciózní. To je důvod, proč nejsou zrovna věrní. Empatií sice oplývají, rádi vám pomohou, ale kvůli vlastním cílům často obětují vlastní vztah. Pokud jde o loajalitu, většinou ji projeví svými činy, zejména konkrétní pomocí svým blízkým. Pokud vám něco Vodnář slíbí, pravděpodobně to taky splní.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby jsou nezištné, soucitné a taky velmi zranitelné. Obvykle se snaží, aby své partnery chápaly a aby je vždy vyslechly. Snaží se ve vztazích fungovat tak, aby obě strany sdělovaly svoje pocity. Budou při vás stát i v případě, že se vyskytnou problémy nebo nějaké konflikty. Na druhou stranu nechtějí být ničím a nikým svazovány, a to ani v pracovním procesu. Jakmile získají dojem, že je svazujete nebo omezujete, klidně odejdou – loajalita neloajalita.

Doporučujeme

Články odjinud